Connect with us

Kerítésen innen

Náci tisztek dicsőítése a kormánypárti Demokratában

Megosztás

Bencsik András lapjának állandó szerzője, Pozsonyi Ádám, egy rövid cikket publikált, amelyben a náci tisztek és a migránsok kinézetéről értekezik.

Kik a veszélyesebbek? A nácik vagy a migránsok?

A szerző nagyívű ötlete onnan jött, hogy a youtube-on megnézte a Churchill film előzetesét, amelyből azt a következtetést vonta le, hogy a liberálisok folyton a múltba tekintenek, s nem foglalkoznak a jelennel.

Miért kellene rettegnie náciktól, mikor szerinte a menekültek a veszélyesek?

Nem tudok félni! Ezt érzem. Nézem, és nem megy. Ott, a sarokban náci tisztek kártyáznak. Hú! És mit látok? Európai ember. Meg van fésülködve. Nyakkendője van. Határozott, férfias. Mitől kéne félnem? Hogy Wagnert hallgat? Ránézek egy pillanatra a svéd videóra, majd vissza a félelmetes, nyakkendős tisztre. Hm. Nehéz félni tőle.

Vegyük át egy kicsit, mit is ír. Jólfésült európai ember,  határozott és férfias. Itt egy fotó az auschwitzi tábor őreiről: mind úgy néz ki, ahogy azt Pozsonyi leírta.

Szóval, ezek a szerző szerint „kedves” és mosolygós náci megszállók kb. 6 millió ártatlan embert mészároltak le egész Európában. Határozottan, férfiasan. Falukat gyújtottak fel, lakosokkal együtt. Wagnert hallgatva, jól fésülten. Igaz, Pozsonyi úr?

Nőket, gyermekeket, idős embereket küldtek gázkamrába az európai nácik! Igen, az európai fehér ember örök szégyene s gyalázata ez.

Ön és a magához hasonlóak nem csak, hogy nem óhajtanak szembenézni  a fasizmus igazi arcával, tovább folytatják annak a beteg és életveszélyes ideológiának a propagálását is.

Kapcsolódó

Mengele, az auschwitzi horror-doktor halálára

Szerző

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük