Kiemelt hírekSport

加油紫色 = Hajrá lilák! – Nemsokára így kell drukkolni az Újpestnek? – Ha a Fudan-cucc nem is, ez hátha kiveri a biztosítékot!

加油紫色 = Hajrá lilák! - Nemsokára így kell drukkolni az Újpestnek? - Ha a Fudan-cucc nem, ez hátha kiveri a biztosítékot!

A Blikk szerint az Újpest focicsapatának belga tulajdonosa hónapok óta tárgyal egy kínai vállalkozóval arról, hogy eladná neki a lila-fehér gárdát. A vételár nagyjából 20 millió euró (7,2 milliárd forint) lehet.

Az árban a kemény mag is benne van?

A szurkolók legfanatikusabbjai már a belga tulajdonlást is nehezen emésztették meg, kíváncsian várjuk, mit szólnak az új ötlethez. A lila-fehérek a magyar “élvonalnak” számító NB I legutóbbi fordulójában 2-1-re kikaptak a Paks vendégeként, jelenleg a táblázat utolsó helyén szerénykednek.

Öt forduló alatt csupán két pontot gyűjtött a gárda

Már gyűjtik az “újoncokat”…

Úgy tudják, az érdeklődők egy másik fővárosi klubnál játszó korábbi válogatott középpályással már meg is állapodtak, hogy érkezik, ha megtörténik a tulajdonosváltás. A klub környékén az a hír járja, hogy a

sportigazgatói posztra a klub korábbi gólkirályt, Rajczi Pétert szemelték ki a kínaiak.

Rajczi úgy kommentálta a híreket, hogy pletykaszinten már hallotta a kinevezését, de hivatalosan semmilyen megkeresést nem kapott. Azt mondta, hogy

természetesen örömmel vágnék bele a munkába. Szeretnék sportvezetőként tevékenykedni, elvégeztem az ehhez szükséges képzéseket, nemrég szereztem meg a második diplomámat.

Hajrá: 加油?

Nem az Újpest lenne az első klub Európában, amelyet kínai tulajdonos irányít. Az olasz Internazionale, a cseh Sparta Praha, illetve az angol élvonalbeli Wolverhampton Wanderers és a Southampton csapatát is kínai üzletember vezeti.

További részletekért, kattintson!

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

ujpest

About Author

Szólj hozzá!