1/70-ed cserepes virág a tanárfejadag pedagógusnapra a tankerülettől a XVIII. kerületi Vörösmarty suliban - Városi Kurír

Sorting by

×

1/70-ed cserepes virág a tanárfejadag pedagógusnapra a tankerülettől a XVIII. kerületi Vörösmarty suliban

A XVIII. kerületi Vörösmarty Mihály Ének-Zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium teljes tantestülete -70 fő!- munkájuk „elismerése” okán a Külső-Pesti Tankerületi Központtól 1, azaz egy cserép orchideát kaptak, amit humorukat megőrizve “vándor virág” névre kereszteltek a megajándékozottak  és így naponta más-más tanár mondhatja magáénak.

Hirdetés

Rossz vicc? Nem, “hagyomány”!

„Tisztelt Kolléga! A Külső-Pesti Tankerületi Központ nevében szeretettel köszöntjük pedagógusnap alkalmából! Köszönjük áldozatos munkáját, türelmét, elkötelezettségét, emberségét, példamutatását”

– ezzel a levéllel együtt küldött el egy darab cserepes virágot a tankerület a budapesti, XVIII. Kerületi Vörösmarty Mihály Ének-Zenei Nyelvi Általános Iskola és Gimnázium teljes tantestülete számára, írja a hvg.hu.

Az iskola egyik tanárának Facebook-posztja szerint a virágot elnevezték Vándorvirágnak, és egy-egy napig lehet mindenkinél.

Az érintett tankerülettől Rábel Krisztina tankerületi igazgató a hvg.hu-nak azt mondta,

„a Külső-Pesti Tankerületi Központban annak megalakulása óta hagyomány, hogy pedagógusnapon a tankerület tanügyi referensei személyesen köszönik meg a pedagógusok munkáját, egy cserepes virágot visznek az intézménybe és egy köszönőlevelet. Ez egy jelképes gesztus, emellett a Külső-Pesti Tankerületi Központ az általa fenntartott intézmények számára biztosítja a forrást a jeles napok méltó megünnepléséhez.”

Kapcsolódó

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.