Sorting by

×

HVG: 10 fő keccsöl Szijjártó “ki, ha én nem?” kisugárzásán – … de akkor miért nem hallgat rájuk?

Félreértés ne essen, nem a külügy megfelelő megítélésén munkálkodók kapták plusz feladatként, hogy próbáljanak Szijjártó Péternek “fontosember” külsőt-belsőt varázsolni, külön tartunk el 10 embert ennek a nemes feladatnak az ellátására.

Tízen egyért…

Közvetlenül Szijjártó Péternek is dolgozik a tíz emberből álló sajtós stáb, amelyben fotós, vágó és több operatőr is van. Valószínűleg ennek köszönhető, hogy a miniszterek közül Szijjártó jelenléte a legerősebb a közösségi médiában: a tavaly tavasszal még csak nyolcvanezer fős követői tábort néhány hónap alatt sikerült több mint kétszázezresre feltornásznia.

A Terrorelhárítási Központ városi terepjárója, egy rendőrségi felvezető autó és egy teljes médiastáb fogadta december elején Ferihegyen a Párizsból hazatérő Szijjártó Pétert, aki már rutinosan állt a kamera elé, hogy elmondja, milyen tárgyalásokat folytatott Franciaországban. A jelenet nem szokatlan – írta a HVG.

Orbán mögött, de azért szorgosan…..

Nyilván nem is az a célja egyik miniszternek sem, hogy Orbánt beelőzzék ezen a terepen, ám jól látható: éles különbségek vannak egy-egy kormánytag személyes miniszteri brandjének építésében. A koronavírus első hullámát egy-egy miniszter éppúgy kihasználta, mint maga a kormányfő, aki főként tavasszal több fontos döntést a saját Facebook-csatornáján jelentett be – így téve megkerülhetetlenné azt a platformot.

-írja a HVG.

Azt azért említsük meg, hogy mindezt mindannyiunk pénzéből fedezi a gondoskodó kormányunk. Végülis gondoskodik…..

… és, hogy mit kóstálhat mindez/”fontosember”?

A portál kiderítette, hogy 2020-ban a kabinetben személyi operatőrként dolgozó Kodák Adrián 2020-ban bruttó 7,7 millió forintért szerződött a tárcával

„külügyminisztériumi és diplomáciai események dokumentálására”,

de vettek fel embereket szerkesztői feladatokra és kommunikációs tanácsadásra is. A végeredményt pedig nap, mint nap láthatja, aki figyelemmel kíséri Szijjártó oldalait.

Mi lenne, ha arra is tartanának egy stábot, hogy nem csak a külcsín, hanem a belbecs is szintentartódjék. És ne ilyen szinten, ha lehet!

hideg

átver

2 hozzászólás

 • 2021.01.18 - 17:16
  Közvetlen hivatkozás

  Hááát, attól tartok, hogy Szíjjártón dolgozhatnának kívül-belül az idők végezetéig, akkor sem tételezné fel senki, hogy fontos ember van a kis nyikhaj külső mögött, a viselkedése pedig, mint az agresszív kismalacé. Megy neki ész nélkül mindenkinek, aki a kisgazdájának nem szimpatikus. Aztán nem győz magyarázkodni.
  Szóval, minden forint kidobott pénz, amit arra dobnak ki az ablakon, hogy komoly, szavahihető, fontosembernek látszó fazont varázsoljanak a mitugrászból. A pénz, amit elsz@rnak rá, egy borsodi falu költségvetését fedezné

  Válasz
 • 2021.01.19 - 09:04
  Közvetlen hivatkozás

  A lázító cikkíró és társai nagyobb tisztelettel beszélhetnének Magyarország miniszteréről, aki náluk sokkal többet tesz le a közös asztalra!

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.