15 ok, amiért sokak szerint a Vízöntő-szülöttek egyszerűen a legjobb emberek a Földön

Ez alkalommal a Vízöntő jegyben születettek előnyeiről lesz szó. Ezeknek az embereknek nagyon sok pozitív tulajdonsága van! Ez az állatövi jegy valóban felettébb különleges. A Vízöntők okosak és meggondoltak, jó barátok lehetnek. És ez még nem minden!

Íme, 15 ok, amiért érdemes Vízöntőkkel jó kapcsolatot ápolni, szeretni őket és gondoskodni róluk:

1. A Vízöntő rendkívül okos

Még a leginkább lusta Vízöntők is jó eredményeket érhetnek el, komolyabb erőfeszítés nélkül. Gondoljunk csak arra, hogy mit tudnának elérni, ha sokkal nagyobb energiát fektetnének a dolgaikba! Nyereményeik, ösztöndíjaik, érmeik gyűjteménye… ez csak a kezdet.

2. A Vízöntő ékesszóló

Néhányuk szégyenlősek ugyan, de mások közülük elég beszédesek. Amikor a Vízöntő beszél, általában csend honol körülötte, és mindenki figyelmesen és átszellemülten hallgatja.

A félénk Vízöntők ékesszólása híres, élnek is ezzel, mihelyt a beszélgetés eljut arra a szintre, hogy ők is hajlandóak legyenek bekapcsolódni a beszélgetésbe.

3. A Vízöntők megfontoltak

Ez a jellembeli tulajdonságuk az élet bármely területén megjelenik, legyen szó az üzleti életről, a munkájukról vagy a szerelemről. Gyakorlatiasan gondolkodnak. A romantika idegen számukra. A Vízöntőktől távol áll, hogy szerelmüket egész nap bombázzák szerelmi vallomásokkal. A dráma és az impulzivitás nem az ő területük.

4. A Vízöntők született vezetők

Ehhez minden szükséges tulajdonságuk meg is van. Hajlandóak vállalni a felelősséget. A Vízöntők kreatív lények, képesek döntéseket hozni és további tevékenységüket kiválóan megtervezni. Néha azonban meglehetősen durván fejezhetik ki magukat. De hát, legyünk őszinték, senki sem lehet tökéletes.

5. A Vízöntők szeretik a magányt

Amikor egyedül vannak, nagyon jól érzik magukat. A Vízöntők szeretnek időt tölteni belső világuk felfedezésével, különböző dolgokon és eseményeken gondolkodni, vagy egyszerűen csak élvezni a békét és a csendet. Viszont nagyon nehéz nekik megosztani gondolataikat és érzéseiket másokkal.

Egy hozzászólás itt: “15 ok, amiért sokak szerint a Vízöntő-szülöttek egyszerűen a legjobb emberek a Földön

  • Avatar
    2020.10.19 - 06:36
    Közvetlen hivatkozás

    Nagyon egyetértek, mert én is vizöntő vagyok, akár ki is írta, így igaz!

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük