Városi kurír
A napi fontos.

Szigorították a „Stop Soros” törvényjavaslatot

0 21

A kormánypártok üdvözlik, hogy tovább szigorodott a „Stop Soros” törvénycsomag, és felszólítják az ellenzéki pártokat, „tegyék félre pártpolitikai érdekeiket és támogassák a Stop Sorost törvényt”.

A Fidesz szerint ez a többség akarata

A Fidesz hangsúlyozza: minden eszközzel meg kell akadályozni, hogy a bevándorlást szervezők és finanszírozók veszélyeztessék Magyarország biztonságát.

Úgy fogalmaztak: „az Országgyűlésnek érvényesíteni kell a magyar emberek elsöprő többségének akaratát, és szigorúan fel kell lépni azok ellen, akik a migrációt szervezik és finanszírozzák”.

Hozzátették: a törvényjavaslat ellen éppen azok a szervezetek tiltakoznak, amelyek a kerítés lebontását követelik, és kezdettől támadják a kormány bevándorláspolitikáját, a jogi határzárt, a tranzitzónákat, a magyar határvédelmet, a kvótanépszavazást és a nemzeti konzultációt.

Tuzson Bence közölte: a törvénycsomag szigorított formában kerül az Országgyűlés elé

A Fidesz-frakció szerdán kezdődő kihelyezett ülésének is egyik fő témája lesz a „Stop Soros” törvényjavaslat.

Tuzson Bence kormányzati kommunikációért felelős államtitkár kedden jelentette be, hogy a kabinet megvitatta a több mint hatszáz beérkezett érdemi javaslatot, „levonta a megfelelő következtetéseket”, és a törvénycsomag szigorított formában kerül majd az Országgyűlés elé. A legfőbb változás, hogy az érintett szervezeteknek nem regisztrációs kötelezettséget, hanem engedélyhez kötöttséget írnának elő.

(Forrás: MTI)

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ