Sorting by

×

Egészséges 19-22 éveseket is behívtak oltásra – nem a krónikus betegeken van a sor?

Lehet, hogy félreértettünk valamit? Nem hiszem! A Hvg.hu és a Telex olvasói is jelezték, hogy bár semmilyen krónikus betegségük nincs, mégis kaptak értesítést az oltásról. Dübörgünk!

Az oltási sorrendben most ugyanis azok következnek, akik 18-59 év közöttiek és valamilyen krónikus betegségben is szenvednek.

A Telexnek egy 19 olvasó jelezte:

ő is szülei is regisztráltak az oltásra.

Bár a fiatal férfinak semmilyen betegsége nincs és még háziorvosa sincs, kedden ő és édesanyja is megkapta a levelet a Nemzeti Egészségbiztosítási Alapkezelőtől (NEAK). Ugyanilyen levelet kapott a Hvg.hu 19 és 22 éves olvasója is, pedig ők sem szenvednek semmilyen krónikus betegségben.

A levéllel egy hozzájáruló nyilatkozatot is küldtek,

amit az oltáskor kell majd odaadni az orvosnak. A tájékoztatóban pedig azt is írták, hogy a pontos időpontot és helyszínt a háziorvosok fogják velük közölni.

Kérdés, persze, hogy az a 19 éves férfi, akinek nincs is háziorvosa, kitől kap majd további információkat az oltásról.

Via 24.hu

Troroczkai

átver

2 hozzászólás

 • 2021.02.17 - 18:10
  Közvetlen hivatkozás

  Jól teljesit ez a fidesz banda, élen OV val. erre kell a felhatalmazás??? maga sem tudja mi történik az igazi életeben, úgy mint Cecilia is csak egy buta gerinctelen bábú( megéri a pénzét)….És ezekben kellene megbizni? semmit nem tudnak csak lopni, csalni, hazudni,,,

  Válasz
 • 2021.02.17 - 20:03
  Közvetlen hivatkozás

  most hozzák be a kinait??……amikor nemrég derült ki hogy hamisitják?? nem beoltani hanem megitatni kellene a fidesz-hordával….

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.