A személyes életben csak két olyan szabály létezik, amelyek valóban működnek. Ezek mind a férfiaknak és nőknek egyaránt hasznosak. És azok, akik nem ismerik őket, arra vannak ítélve, hogy időt és energiát pazaroljanak a nem hozzájuk illő emberekre.

1. Az első szabály: a kapcsolatnak könnyednek kell lennie.

A kezdetektől kezdve könnyednek kell lennie egy kapcsolatnak. Az első perctől kezdve. Az a személy, akivel azonnal úgy érzed magad, mintha egy régi ismerőssel találkoznál, jobban megfelel neked, mint aki évek óta udvarol. Az a srác, akivel tizenöt perc után készen állsz arra, hogy visszavonulj a bevásárlóközpont WC-jébe, jobb, mint akinek hét évig válasz nélkül leveleket írsz. Az a lány, aki azonnal kimutatja az érdeklődését irántad, jobb, mint egy bevehetetlen szépség, akit el kell vinni a Bahamákra. Az egyszerű ez esetben azt jelenti, hogy jó. Míg a nehéz azt jelenti, hogy rossz.

Ez egy axióma. Nem kell bizonyítani

Általában véve elmondható, hogy egy kapcsolatban semmit sem kell valakinek igazolnia a saját kárára. Nem kell senkihez sem hasonulni, bárkihez alkalmazkodni és senkit sem kell követni. Mert aki ezt egyszer megtette, akkor ezután minden nap megteszi, és válaszul csak egy szeszélyes elégedetlen arcot lát. Ha nem jössz ki azonnal vele, ha nem lobban fel benned semmi, ha nem jössz tűzbe, nem érdemes erőltetni a dolgot. Ez azt jelenti, hogy nem ő a te embered. A bonyolult kapcsolatok csak azoknak valók, akik ténylegesen unatkoznak, és sok szabadidejük van. Mindenki számára ez csak egy szenvedés, é te is az idegeidet teszed próbára vele.

Nem éri meg magadra erőltetni egy bonyolult kapcsolatot. Megalázóak azok a kapcsolatok, amelyekben az egyik fél aszerint cselekszik, ahogy a másik fütyül. És nem meglepő módon egyszer csak, előbb vagy utóbb a türelme el fog fogyni. Ne hagyjad hát, hogy bonyolult kapcsolatba kerülj.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét