20 testi fájdalom, amelye nem szervi bajjal, hanem lelki problémával van összefüggésben

Tanulmányok szerint a testrészek fájdalma nem mindig utal szervi bajra. Sokkal inkább érzelmi problémák állnak a háttérben. Sajnos a rossz szokásokkal teli életmód számos betegségnek lehet az okozója. Ezekre hiába szedünk csodapirulákat, a kiváltó okot kell megkeresni és végleg leszámolni vele.

Íme 20 olyan testi fájdalom, amelyek akár lelki állapotunkkal is összefüggésben lehetnek. Ennek ismeretében jobban megérti teste reakcióit és lehetőséget kap arra, hogy egy éltre búcsút inthessen nekik. Mire utalnak a különböző testi fájdalmak?

1. Fejfájás

Döntésképtelenségben szenved. Adjon egy kis időt magának, hogy átgondolja a dolgokat és ezt követően próbálja megoldani a felmerülő problémákat.

A fejfájással pedig jobb nem viccelni!

2. Izomfájdalom

Nehezen mennek az élet dolgai, meg kell vizsgálni, hogy mit csinál rosszul, mi korlátozza önt, a félelem vagy a szégyen.

3. Nyaki fájdalom

Nem tud megbocsátani. Gondolja át, mit szeret magában és mit szeret másokban, próbálja magát beleképzelni a másik helyzetébe, vagy engedje el az önt kínzó gondolatait. Állandóan haragudni annyit tesz, mint önmagát sanyargatni.

4. Fogíny fájása

Ez is a fejfájással van összefüggésben. Vagy nem képes állást foglalni, vagy nem biztos a döntésében. Próbáljon meg dönteni, fontossági sorrendben: rangsoroljon.

5. Fájdalmak a vállban

Ez a fájdalom nagy érzelmi terhekre utal – mások terheit viseli a vállán. A saját életére összpontosítson, nem kell más emberek problémáin rágódnia. Legalábbis nem ily mértékben.

6. Gyomorfájdalom

Ez a fajta fájdalom azzal van összefüggésben, hogy ön hogyan is „emészti” meg a dolgokat. Adjon magának több időt, pihenjen. Néhány dolog várhat magára.

7. Hát felső részének a fájdalma

Nem érzi, hogy lelkileg támogatnák önt, illetve nem érzi azt, hogy szeretnék, vagy díjaznák önt.

Szabaduljon meg az önnek közömbös emberektől. Nem kell félni, ez csak az előnyére válik.

8. Hát alsó részének a fájdalma

Önnek pénzügyi problémái vannak, ezért készítsen pontos tervet, hogy rendbe tegye az anyagi helyzetét.

9. Keresztcsont és farokcsont fájdalma

Elfut a gondjai elől, amikkel szembe kellene néznie.Tanácsunk: Jobb ha most néz szembe vele, találja meg a lehető leggyorsabban a megoldást.

10. Könyökfájdalom

Ellenáll a változásoknak. Pedig ezek hasznosak is lehetnek önnek, csinálja azt amit szeret. Ez segít, hogy átlássa a dolgokat.

Ha ráismert pár Önnél is jelentkező tünetre, akkor azért, ha nem, akkor azért érdemes továbbolvasnia!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük