Messze nem jutottunk még a végére azoknak a testi tüneteknek, amiknek okozója nem egy benyalt vírus, vagy egy romlott étel, hanem a nap, mint nap átélt problémákra adott rossz válasz.


11. Fájdalom a kézben

Másik ember gondjait viseli a vállán. Gondolja át és kérdezze meg magától: „Végül is miért hordom a vállamon más ember terhét?!”

12. Csukló fájdalom

Nem tudja elérni azt, amire vágyik. Vállaljon nagyobb rizikót és ne aggódjon túl sokat a jövője miatt.

13. Csípőtáji fájdalom

Ez az emberekhez való hozzáállásától függ. Gyakrabban kellene beszélnie a családtagjaival és a barátaival, azért, hogy megtartsa ezeket az egyedi kapcsolatokat.

14. Ízületi fájdalmak

Ez a változatosság és a kötödés hiányával magyarázható, ezért legyen nyitott az új élményekre, gondolatokra és élettapasztalatokra.

15. Térd fájdalma

Ez az jelenti, hogy túlértékeli magát. Meg kell tanulnia objektíven értékelni a képességeit.

16. Fájó fogak

Nem elégedett az életével. Értse meg, az éremnek két oldala van.Talán elégedetlensége vezetett ahhoz, ahol ön most tart, vagy emiatt fog találkozni számára fontos emberekkel?

17. Vádli fájdalom

Nem fordít kellő időt a romantikára. Szervezze úgy az életét, hogy jusson a romantikára is ideje, nem kell a nap 24 órájában dolgoznia.

18. Fájdalom, amit a fáradtság okoz

Ez az jelenti, hogy ön nem jut egyről a kettőre. Új életélményekkel kell feltöltődnie, nem kell engedni, hogy a félelem akadályozza meg abban, amit tenni szeretne.

19. Láb fájdalma

Ez a depresszióval van összefüggésben. Bármilyen nehéz is az élete, ne adja fel! Küzdjön a végsőkig és bizonyítsa be, hogy erősebb a nehézségeknél.

20. Lábfej fájdalma

Ön fél kilépni a komfortzónájából! Próbáljon meg néha az ösztöneire is hallgatni, vállaljon nagyobb kockázatot. A pozitív élmények nélküli élet – az nem élet!

Segített a cikk abban, hogy tisztábban lássa a helyzetét? Ha mégis arra gyanakszik, hogy más állhat a háttérben, akkor forduljon szakorvoshoz is, együtt biztosan kiokoskodják a megfelelő gyógymódot.

(forrás: bidista.com)

Kapcsolódó

Ínhüvelygyulladás!

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét