Keresik 2019 legkreatívabb szakállát

Amióta világ, a világ, a férfiak büszkék legnemesebbnek vélt ékükre a szakállukra. Most ismét itt az alkalom megméretni magukat mindazoknak, akiknek a szakáll nem csak kényelemből, mert utálnak borotválkozni virít az arcukon, de egy fajta önkifejezésnek is tekintik férfidíszüket.

Tattoo Majális

Immár másodjára kerül megrendezésre a Tattoo Majális keretei között a Nagy Szakállverseny. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg, a szervezők több száz jelentkezőre számítanak.

Nemzetközi szinten nagy hagyománya és presztízse van a szakállversenyeknek, ezt szeretnék hazánkban is meghonosítani a Tattoo Majális szervezői, akik a tavalyi nagy siker után idén újra megrendezik a Nagy Szakállversenyt. A 2019-es szakállverseny döntője május 11-én lesz, itt már csak a legjobbak mutathatják meg arcszőrzetüket személyesen a szigorú zsűrinek.

Figyelem, nem a szakáll mérete a döntő, hanem a kreativitás amit tükröz

A Nagy Szakállversenyre a jelentkezés díjmentes, sőt a Tattoo Majálison megrendezendő döntőbe bekerült versenyzőknek a fesztivál ingyenes. A pénzdíjas megmérettetésen nem a szakáll nagysága, hanem a beleinvesztált kreativitás a lényeg. A zsűri értékeli az egyedi kompozíciókat, a világmegváltó ötleteket, újszerű formákat, és izgalmas színeket.

Az első helyezettnek járó elismerést a tavalyi győztes, Bogláry Bence Richárd adja majd át. A 25 éves csepeli dohánybolti eladó és alkalmi tánctanár annyira komolyan veszi az arcszőrzetét, hogy naponta átlagosan két órán át foglalkozik vele – ezzel magasra téve a mércét az idei mezőny számára.

A Nagy Szakállverseny szervezői több száz jelentkezőre számítanak, közülük választják majd ki azokat a szerencséseket, akik bekerülnek a helyszíni döntőbe.

  • Az első helyezett 50 000 Ft pénzdíjat és 40 000 Ft értékű ajándékcsomagot kap majd.
  • A második helyezett 30 000 Ft.
  • A harmadik pedig 20 000 Ft értékű ajándékcsomaggal gazdagodik majd.

Emellett számos szponzorok által felajánlott nyereményt is kiosztanak: az első húsz jelentkező például egy- egy ajándékcsomagot kap majd.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük