Connect with us

Blogbazár

2019 van. Még van véleményem. Magánvélemény…..

2019
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

2019 van

30 éve elmaradt egy forradalom. Mert a nép félt. Nem akart sem vért, sem lángokat, inkább kompromisszumot kötött, és csak kicsike „rendszerváltoztatást” csinált. Megelégedett azzal, hogy ideiglenesen eltűnt a Vasfüggöny, kis időre kimentek az oroszok, hogy aztán a politikán keresztül visszaszivároghassanak, Viktor hathatós támogatásával. És mindenki örült annak, hogy konvertibilissé lett a forint (bár ez utóbbi enélkül is bekövetkezett volna, pusztán a nemzetközi monetáris folyamatok miatt). A nép örült annak is, hogy volt egy kis vadkapitalizmus. Meghúzott pár csavart, újrafestette a régi gép oldalát, és hagyta, hadd pöfögjön tovább lényeges modernizáció nélkül úgy, ahogy eddig. Ennyi.

2019 van

A reménytelenség egy újabb éve. Egy újabb év, amikor a potenciális nemzeti hőseink a szegénységgel küszködve tengetik napjaikat, vagy éppen külföldön játsszák a mosogatófiú szerepét, ahelyett, hogy megváltanák az országot, mozgósítanának, egységesítenének.

2019 van

És én nem látom az új forradalmárokat, az országot megváltani akaró tömegeket, akik változtatni tudnának. Csak pár ezer tüntetőt látok néha, akik kicsit hangoskodnak, aztán hazamennek. Meg pár millió arcon pár millió reménytelen arckifejezést.

2019 van

Én azt mondom, írjuk fel mi magunkat A Listára, hogy az elveszítse az erejét. Ha mindenki alá meri írni a véleményét, és nem hallgat róla, akkor az ilyen kis semmire való listázó újságocskák erejüket vesztik. Én kezdem. Leírom ide alulra a nevemet.

Megosztani ér. De még jobban ér kimásolni a saját oldaladra, az alján levő összes névvel együtt, és bátran odaírni a többi név alá a saját nevedet. Aztán azzal együtt megosztani. Nőjön csak a lista, sorjázzanak a nevek az írás alatt! A digitális világban van elég hely a neveinknek, nekünk. Ha már a saját országunkban nincs. Más fórumokra kimásolni is ér. Párttagoknak megmutatni is ér. Nem félünk tőlük.

Mert 2019 van.

Ruttner Péter, Magyarországon élő magyar.
Pajzs Gábor, Magyarországon élő magyar.
Györgyey János, Magyarországon élő magyar.
id.Trömböczky Péter, Magyarországon élő magyar.
Bodó László, Magyarországon élő magyar.

Forrás

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

1 Comment

1 Comments

  1. Barna

    2019.07.07 07:25 at 07:25

    Sajnos az ország nagy része még alszik.Kisért a Kádári múlt. Próbálnak az emberek túlélni.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük