2020 az anyagi sikerek éve! A Skorpió új lehetőségekre, az Oroszlán hatalmas sikerekre számíthat, a Kosnak figyelnie kell a pénzügyeire…

Ebben az évben a pénzügyi sikerek nem maradnak el, de néhány csillagjegynek meg kell tanulnia takarékoskodni. Lássuk melyik csillagjegynek milyen lesz az anyagi helyzete.

KOS

Idén jól fog keresni, még akkor is, ha most úgy érzi, nem túl rózsás a helyzete. Arra is figyelnie kell, mire költ, mert ahogy jön a pénz, úgy ki is folyhat a kezei közül. A lustálkodást most félre kell tenni ahhoz, hogy megvalósíthassa a terveit.

BIKA

Takarékos és beosztja a pénzt, idén is stabil anyagi helyzetre számíthat. Ő az a csillagjegy, aki arra vágyik, hogy ne kelljen a pénztelenség miatt aggódnia, ezért mindig igyekszik félretenni. Meglepő sikerekre számíthat, többet fog keresni, mint gondolná!

IKREK

A pénzügyekre jobban kell figyelnie, mert néha túlköltekezik. Ha nem elég körültekintő, azt veszi észre, hogy nem marad tartaléka. Remek üzleti érzéke van, de a pénz megtartása gondot okoz neki. Idén áramlik hozzá a pénz, de félre is kell tennie belőle, a szűkösebb napokra.

RÁK

Még többet dolgozik azért, hogy elérje a céljait. Neki ez az év szerencsét tartogat, akármibe kezd, az sikerülni fog. Az anyagi helyzete végre jól alakul, de meg is dolgozik érte.

 

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük