2020. első munkanapján, az első horoszkóp, az év nyerteseinek

A 2020-as év sikereket tartogat szakmai és pénzügyi szempontból is, néhány csillagjegy sok pénzhez jut. A szerelemben is szerencsések lesznek  lesz olyan aki házasságot köt. És Ön?

Oroszlán

Az Oroszlán csillagjegy számára lesz a legjobb a 2020-as év, de nem ő az egyedüli. A csillagjegyek királyának 2020-ban csak jönni és jönni fog a pénz. Mindez nem könnyen megszerzett pénz lesz, keményen meg kell dolgoznia érte, de a munkája meg lesz fizetve, nem úgy mint az elmúlt években amikor szinte kifolyt a pénz a kezéből. Az egészséggel kapcsolatosan a csillagok azt ajánlják, hogy az Oroszlán pihenjen többet, kerülje a stresszt az év második felében.

Nyilas

A Nyilas jegy szülötteire sok változás vár 2020-ban, egyesek számára külső tényezők miatt míg mások saját maguktól akarják a változást. Az olyan dolgokat amelyek már nincsenek a hasznukra el fogják távolítani mint a mérgező embereket, az olyan tevékenységeket amelyek már nem hasznosak a számukra. Pénzügyileg is sokkal sikeresebbek lesznek e jegy szülöttei mint eddig, de ne várjanak váratlan pénzre, hanem az elmúlt években befektetett munkájuk után fogják megkapni a megérdemelt jutalmat.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük