Connect with us

Bulvár

2020 hatásos fogyáshoroszkópja- Diétázz a csillagjegyednek megfelelően!

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nyilas

Fiatal korukban a Nyilas jegyhez tartozó lányok nagyon aktívak, azért étel szeretetük nem látszik meg a külsejükön. De később a karrierükkel és családjukkal foglakoznak, ezért hajlamosak felszedni pár kilót. Ezen kívül a Nyilasoknak eléggé gyenge a májuk és az idegrendszerük. Éppen ezért nagy figyelmet kell fordatani az ételek kiválasztására. Ugyanúgy probléma a Nyilasoknál a túlzott folyadékfogyasztás.

Vedd ki az étrendedből a füstölt ételeket, a szószokat, fűszereket, sót, a cukrot pedig csökkentsd a minimálisra. A húsok közül a zsír nélküli disznóhús az ideális, amit szójával lehet helyettesíteni. A napi menü élén a salátáknak, gyümölcsöknek és a zöldségeknek kell állniuk Fő szabály, hogy éjszaka ne egyél és ne igyál semmit.

Bak

A Bakok anyagcseréje nagyon lassú, ennek elsősorban a csontozatuk látja a kárát. Ezért, amennyire csak lehet minél több tejterméket kell fogyasztaniuk, hal, tojás és vaj, amik segítenek a D vitamin felszívódásában. A reggeli ezen csillagjegy szülötteinek kihagyhatatlan. Étkezés előtt nem árt meginni egy pohár száraz vörösbort, ami segít az emésztésnek.

Az éhezés ellenjavallt. Hetente egyszer jó, ha beiktatsz egy tehermentesítő napot, amikor 18 óra után nem nyitod ki a hűtőt. Igyál gyógyteákat.

Vízöntő

Ezen csillagjegy hölgy képviselői édesszájúak. Elsőként, amit meg kell tenni – csökkenti a desszertek számát. Nem szabad egy fél tábla (ét) csokinál vagy egy süteménynél többet enni egy nap. Kávét és teát cukor nélkül igyál. Csak fehér húst egyél, a halat sütőben süsd meg. De tejet, kefirt, rizst, tésztát és zöldségsalátát ehetsz annyit, amennyit csak kívánsz.

Elegendő félévente egy diétával kitisztítani a szervezeted, főleg kásafélékkel, gyümölccsel és zöldséggel. 15 óráig ebédelj meg, 19 óra után már ne vacsorázz.

Halak

A Halak hajlamosak a kifáradásra és az elhízásra. Az étrendedbe tegyél minél több tengergyümölcseit és tengeri moszatot. Felejtsd el a konzerveket, a sült és erős ételeket. Egyél olyan ételeket, amelyekben sok a vas és foszfor: szőlő, alma, gránátalma, diófélék.

Egy egyszerű étkezési szabályt kell betartani: bőséges reggeli, ebédre leves és egy könnyű vacsora. Nem célszerű tele enni magad, ha ilyen történne, diétázz egy héten keresztül, fogyassz főleg kásaféléket, zöldséget és halat.

Forrás

Becso

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük