Connect with us

Bulvár

2020 júniusi horoszkóp – Nagy változások jöhetnek az emberi kapcsolatokban!

horoszkop
2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Rák – Fókuszálj a fontos dolgokra!

A Rákoknak meg kell próbálniuk külső szemmel figyelni a körülöttük zajló történéseket. A vitákat, konfliktusokat kerüljék, mert könnyen alulmaradhatnak. Óvakodj az energiavámpíroktól! Ne tarts haragot, inkább légy nagyvonalú, ha megbántanak.

Hajlamos vagy most mindent magadra venni, és a személyednek szólónak értelmezni. Június 10.-ig különösen érzékeny lehetsz. A hiba a Te készülékedben van, rosszul értelmezed a hozzád érkező jeleket a külvilágból. Fókuszálj inkább a számodra kedves emberekre, és a neked fontos dolgokra. Tölts időt a gyermekeiddel, a családoddal, és a barátaiddal! Élvezd a jó időt, főzz, vagy csinosítsd ki az otthonodat.

Oroszlán – Pénz áll a házhoz

A Telihold pénzügyi helyzetedbe stabilitást, és növekedést hoz. Ez nem feltétlenül azonnali készpénzt jelent, de most lehetőséged adódik a szakmai életedben olyan előrelépésre, aminek köszönhetően jövedelmed növekedhet, letudhatod a korábbi adósságaidat, sőt, elkezdhetsz végre gyűjteni is. Maradj mértéktartó, próbálj mindent a helyén kezelni, ne tulajdoníts nagyobb figyelmet semminek a szükségesnél. Ha úgy érzed, túl nagy a teher rajtad, bátran mondj nemet! A hangulatod javul a hónap második felében. Szereted a luxust, a pompát, de sokat is teszel azért, hogy ezeket megteremtsd.

Szűz – Pozitív időszak következik

Mozgalmas időszak lesz ez a számodra. Biztonságban érzed magad, és bizalommal tekintesz a jövőbe, különösen a szívügyek terén.

A hónap vége kedvez a szakmai előmenetelednek. Főnököddel eredményesen tárgyalhatsz a jövőbeli feladataidról, és mérlegelheted, hogy megfelel-e neked a felkínált lehetőség. Mindenképpen előrelépésre számíthatsz a magánéletedben, vagy a munkádban.

Szerző

2 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük