Connect with us

Bulvár

2020 őszi horoszkóp: van akire anyagi fejlődés, másra nyugodt és boldog élet vár, de lesz, akinek…..

5 csillagjegy akiknek sikert, szerencsét, anyagi fejlődést és boldog időszakot tartogat az év második fele!
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Oroszlán

Az Oroszlán jegy szülöttei lassítsanak a tempón, nem kell mindig pörögni, rájuk fér a pihenés, a lazítás. Érdemes úgy megszervezni az életüket, hogy legyen idejük pihenni és kikapcsolódni. A pénzügyeik csodásan alakulnak, sokkal jobban fognak keresni, mint remélték.

Szűz

A Szűz jegy szülötteit érdekli a spiritualitás, de az utóbbi időben nem sokat foglalkoztak a témával. Az ősz kiváló arra, hogy kissé befelé forduljanak és a lelki békéjükkel foglalkozzanak így könnyebben fognak ismét csatlakozni a spirituális világhoz. Számukra a spiritualitás olyan mint egy lélekerősítő, ettől újra magabiztossá válnak.

Mérleg

A Mérleg jegy szülöttei szeptembertől kezdődően áttérnek az egészséges életmódra és sportolni kezdenek. Mindez nagyon jó hatással lesz rájuk, fittebbek, nyugodtabbak, kiegyensúlyozottabbak lesznek.

Skorpió

A Skorpió jegy szülöttei nehezen állnak meg, nincs idejük kikapcsolódni. A munka jelenti a legtöbbet számukra, de idén ősszel learathatják a munkájuk gyümölcsét, utána pedig érdemes lesz magukkal foglalkozniuk. Legyen szó szórakozásról, hétvégi kiruccanásról, bármilyen olyan dologról amitől kikapcsolódnak és pihennek a sok munka után.

Szerző

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük