Connect with us

Bulvár

2020 őszi horoszkóp: van akire anyagi fejlődés, másra nyugodt és boldog élet vár, de lesz, akinek…..

5 csillagjegy akiknek sikert, szerencsét, anyagi fejlődést és boldog időszakot tartogat az év második fele!
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nyilas

A Nyilas jegy szülöttei nagyon kreatívak lesznek ősztől kezdődően, a nyári hónapokban háttérbe szorult az életükben a művészet pedig ez nagyon sokat jelent a számukra. Idén ősszel akár képzőművészeti tanfolyamra is beiratkozhatnak, itt az ideje, hogy újra szárnyaljon a képzeletük.

Bak

A Bak jegy szülöttei mindig olyan személyek közelében vannak akik szeretik őket és a szerelem sem marad ki az életükből. Az egyedülállók már nagyon vágynak egy hosszútávú kapcsolatra, a kapcsolatban élők pedig egyre sűrűbben keverednek vitába a párjukkal. Az idei ősz, helyrehozza a dolgokat, harmónia és béke várható a szerelmi életükben.

Vízöntő

A Vízöntő jegy szülöttei szeretik a társaságot, sok barátjuk és ismerősük van. Ősszel új munkatárssal ismerkedhetnek meg, bővül a baráti körük és az sem kizárt, hogy megtalálják a lelki társukat.

Halak

A Halak jegy szülöttei bármennyire is szeretik a nyugodt békés életet az idén csak hullámhegyekbe és hullámvölgyekbe ütköztek ezért elbizonytalanodtak. Az ősz nyugodtnak tűnik a számukra, lassan minden helyre kerül az életükben ezért e jegy szülöttei sokkal jobban fogják érezni magukat a bőrükben.

Forrás

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük