Connect with us

Bulvár

2020-as pénzhoroszkóp – Csurran-cseppen, vagy dől a lé?

horoszkop
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Mit hoz a 2020-as év a csillagjegyek számára? Pénzt, sikert vagy némi problémát? Mindezt megtudhatjátok az alábbiakból. 2020-as pénzhoroszkóp, lássuk, mit tartogat számodra a jövő év!

Kos

Sikeres leszel a munkádban, szakmai sikereket érsz el. Anyagi szempontból nincs okod panaszra, de néhány változásra számíthatsz. Társadalmi életet fogsz élni, de hirtelen változások lesznek az életedben. A 2020-as év a pénzügyeiddel kapcsolatosan továbbra is jól fog alakulni, fizetésemelésre számíthatsz. Ez az év alkalmas lesz az önmegvalósításra, akár egy új vállalkozásra is. Különböző területeken fektethetsz be pénzt, a 2020-as év alkalmas lesz arra, hogy a technológiába is befektess.

Bika

A 2020-as évben teljesen megváltoztatod az anyagi életed. Rengeteg munka, siker, boldog szerelmi élet vár rád, az egészséged kitűnő lesz. A legfontosabb dolog számodra a 2020-as évben a spiritualitás, külföldi utazások, tanulmányok. 2020 továbbra is kedvező lesz számodra a pénzügyekben, jól fogsz keresni, minden számládat ki tudod fizetni. Ha egy vállalkozásba akarsz belekezdeni, akkor előbb tanulmányozd a dolgokat, nehogy anyagi gondjaid legyenek. Professzionális szempontból nagyon jól fogsz boldogulni, de a pénzügyeid javulását csak az év végére és a 2021-es év elejére várhatod, ekkor fog beérni a munkád gyümölcse.

Ikrek

A te életedben a legfontosabb dolog a 2020-as évben a hivatásod, a spiritualitás, a személyiséged fejlesztése, a filozófia, a külföldi utazások, a szociális élet. A pénzzel való viszonyod kissé komplikált és változó lesz, többet fogsz keresni ebben az évben, ezért a vásárlásaid is növekedni fognak. Lesznek olyan időszakok amikor nem kell a pénz miatt aggódnod mert van és mindent ki tudsz fizetni, de olyan időszak is lesz amikor többet kell dolgoznod a pénzért. Lehet, hogy örökölni fogsz, nagyobb összeghez fogsz jutni, ha van adósságod, akkor ebből a pénzből rendezheted. A 2020-as év anyagi szempontból sokkal könnyebb lesz a számodra.

Rák

A 2020-as évben a te számodra a szociális élet, a szerelem és a munka lesz a legfontosabb. Személyiség fejlődés előtt állsz, de az egészséged nem lesz a legkiválóbb, ezért kell figyelned magadra. Külföldi utazások várnak rád és barátok. A 2020-as évedet a jólét fogja jellemezni, májustól kezdődően leszüretelheted az elmúlt évek munkájának gyümölcsét. Jól boldogulsz, a családod a legfontosabb motivációd. Alkalmad lesz helyrehozni az anyagi gondokat. Az év végét sok ajánlattal fogod zárni.

 

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 hozzászólás

2 Comments

  1. nagy adrienne

    2020.01.08 07:29 at 07:29

    helló, az ikrek kimaradt!!! micsoda horoszkóp ez? Már ebben sem bízhat az ember?

  2. Pálmai Tamás

    2020.01.08 08:48 at 08:48

    Bocs, de ott van méghozzá a pontos helyén.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük