Connect with us

Bulvár

2020-as pénzhoroszkóp – Csurran-cseppen, vagy dől a lé?

horoszkop
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Oroszlán

Számodra a 2020-as évet a frenetikus munka, a foglalkozásod és az egészséged fogja jellemezni. Boldog kapcsolat, nyugodt élet, rengeteg utazás vár rád. A te számodra 2020-ban nem lesz túlságosan fontos a pénz, de többet kellene takarékoskodnod, kevesebbet kellene költened ahhoz, hogy nyugodtabb életed legyen. A hozzád bejövő pénz, fizetés változó lesz egyes hónapokban több pénzt fogsz kapni, de ne hagyd, hogy ez aggodalommal töltsön el.

Szűz

A te számodra 2020-ban a legfontosabb a szórakozás, a gyerekeid, a munka, az egészséged nagyon jó lesz. A 2020-as év virágzó lesz számodra, a pénz miatt sem kell aggódnod, több mindent meg fogsz tudni vásárolni, minden kívánságodnak eleget tudsz tenni. A Szűz számára ezeknek a szavaknak van egy határa, nagyon korlátozott vagy a költségeket illetően. Nyugodtan, gond nélkül fogsz élni.

Mérleg

Számodra 2020-ban a legfontosabbak a család, a szórakozás, az egészség, a kalandos szerelem, aktív szociális élet, és a tanulmányok. Az anyagi helyzeted is jó lesz 2020-ban, de sokat és keményen kell dolgoznod azért, hogy több pénzt keress. A végén meg leszel elégedve magaddal, de nehéz lesz. Pénzt fogsz kapni a vállalkozásból, vagy egy eladott telekből, lehet, hogy örökölni is fogsz. Sok munkát fogsz befektetni azért, hogy a pénzügyeid jól meglegyenek szervezve.

Skorpió

A legfontosabb dolgok számodra a 2020-as évben a kommunikáció, a család, a gyerekek, a szórakozás, a munka, aktív szociális élet. Ha olyan munkahelyed van ahol a kommunikáció fontos, akkor nagyon jó éved lesz, de úgy általában nem lesz különleges ez az év, minden úgy fog maradni mint az elmúlt évben, folytatni fogod a mindennapi rutinokat. Lehet, hogy jobb is lesz ez így a számodra mert több időd lesz a családra és a gyerekeidre.

 

Szerző

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 hozzászólás

2 Comments

  1. nagy adrienne

    2020.01.08 07:29 at 07:29

    helló, az ikrek kimaradt!!! micsoda horoszkóp ez? Már ebben sem bízhat az ember?

  2. Pálmai Tamás

    2020.01.08 08:48 at 08:48

    Bocs, de ott van méghozzá a pontos helyén.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük