Connect with us

Bulvár

2020-as pénzhoroszkóp – Csurran-cseppen, vagy dől a lé?

horoszkop
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nyilas

A legfontosabb dolgok számodra a 2020-as évben sok pénz, kommunikáció, instabil munka, család, a házad, szórakozás és kreativitás lesz. A pénz lesz a legfontosabb számodra ebben az évben, mindent jól fogsz csinálni, sok pénzt fogsz keresni, sokkal bátrabb leszel. Csodásan fogsz boldogulni, de ideje megfeledkezned a múltról, ne emészd magad, koncentrálj a jövőre.

Bak p

A legfontosabb dolgok számodra a 2020-as évben a pénz, a kommunikáció, a család és a házad, a szórakozás és a kreativitás lesz. 2020 egy nagyon jó év lesz a számodra a pénzügyeidet illetően, nagyobb fizetésed lesz, ami örömet okoz számodra. Boldognak fogod érezni megad, könnyen fogod megkeresni és könnyen is fogod költeni a pénzed utazásokra, éttermi vacsorákra és különböző más dolgokra.

Vízöntő

A legfontosabb dolgok számodra a 2020-as évben a spiritualitás, a pénz, a kommunikáció, az egészség, a munka, és a család kényeztetése lesz. A pénzügyekkel is jól fogsz boldogulni egész évben, az év végét pedig még ennél is jobban fogod zárni. Nagyon jó az intuíciód, a vállalkozásokhoz, ezért, ha van lehetőséged olyan dologba befektetni ami érdekel, akkor ne gondolkodj rajta egész nyugodtan vágj bele.

Halak

A legfontosabb dolgok számodra a 2020-as évben a hivatásod, a gazdagság, a spiritualitás, a szociális élet, a pénz és a kommunikáció lesz. A 2020-as év nagyon jó lesz számodra, több pénzt fogsz keresni, ezért boldog leszel és büszke leszel arra amit elértél. A munkád gyümölcse már a 2020-as év első felében beérik, de vigyázat a pénz nagyon hamar elfogy, ma van, holnap nincs. Tisztában vagy azzal a pozícióval amit a szociális életben betöltesz, azt akarod, hogy egyre jobb legyen a megjelenésed, mert ez tükrözi az új státuszod.

Forrás

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 hozzászólás

2 Comments

  1. nagy adrienne

    2020.01.08 07:29 at 07:29

    helló, az ikrek kimaradt!!! micsoda horoszkóp ez? Már ebben sem bízhat az ember?

  2. Pálmai Tamás

    2020.01.08 08:48 at 08:48

    Bocs, de ott van méghozzá a pontos helyén.

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük