2021 a Lölőpolisz éve lesz! – BUÉK, “kismagyarok”!

BUÉK! 2020 év végén új hírrel jelentkezik álhír-tudósítónk, most éppen a kies Baranya megye fővárosából, Pécsről, illetve annak hűlt helyéről, de Ötvös Csöpi szép szavával élve “semmi pánik”, ameddig itt van nekünk Lölő!

Kedves, magyar Kisemberek!

Rossz hírrel kezdem. Több mint kétezer évnyi fennállás után, 2020.12.29-én 12,28 órakort Pécs megszűnt létezni. A földrengés porig rombolta. Persze, tudjátok… A Soros… De jó hírem és van! 2020.12.29-én 13 órakor már megszáradt a miniszterelnöki pecsét a papíron, hogy közbeszerzés alapján én fogom újjáépíteni a várost!

Szóval ne aggódjatok szorgos, magyar Barátocskáim!

Nekem ezután is jó lesz! Meg persze nektek is. Az összes rendőr, tűzoltó, tanár, orvos, más egészségügyi dolgozó jöhet hozzám másodállásba, mind elférnek a lapátnyél végén. Ők fogják kiásni Lölőpolisz város alapjait.

<<FRISS HÍREINK!>>

Szóval jövő ilyenkor is nagy jólét lesz nálatok. Mindenkinek jut kenyér. Kicsit vékony, kicsit penészes, de magyar! Na, kezdjétek simogatni azt a lapátnyelet az anyátok szentségit! Addig megyek, yachtozom egy kicsit az Adrián. Amíg visszaérek, dolgozzatok szorgalmasan! Szeret bennetek a Lölő Bácsi!

Mészáros Lőrinc, a nemzet jótevője

Mészárosról komolyan

BÉK

 

Egy hozzászólás itt: “2021 a Lölőpolisz éve lesz! – BUÉK, “kismagyarok”!

  • Avatar
    2021.01.10 - 19:52
    Közvetlen hivatkozás

    Rosszat álmodtam hajnalban: azt álmodtam hogy Lölő belefingott a gránitporba és a Gazda elengedte a kezét, csak azt nem tudom hogy ki fogja megörökölni a vagyonkát ???

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük