Friss, ropogós 2021 januári horoszkóp! – Ha érdekel…..

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

December 31-én érdemes számotvetni, kinek milyen volt a múlóban lévő éve. Legalább ennyire érdemes az előzőkből okulva végigondolni, ki, mire vágyik. Ha nem is ígérhetjük, hogy mindenkinek maradéktalanul teljesül a kívánsága, irányt talán tudunk mutatni az alábbi, januárra vonatkozó horoszkóp-előrejelzéssel.

Kos

Szerelem és család
A Szaturnusz és a Nap is támadja a Kos jegyében álló Marsot. Ha ön párkapcsolatban él, akkor különösen sok türelemre lenne szüksége, mert, ha elhidegülnek, az bizony akár végleges szakításhoz is vezethetne. Igyekezzen minél több közös programot szervezni, és éreztesse a kedvesével, hogy mennyire fontos az ön számára. Ha ön még egyedülálló, akkor próbáljon változtatni öltözködési stílusán, és fittségén, hiszen, ha ön kívül-belül jól érzi magát, az másokra is nagy hatással lesz, és sokkal vonzóbbá válhat.

Karrier és pénzügyek
A január egy kifejezetten gyümölcsöző időszak lesz a Kos csillagjegyűek számára. Arra kell csak kellő figyelmet fordítania, hogy megfelelően ossza be az energiáját. A morális érzéke rendkívül erős lesz ebben az időszakban, ami garanciát jelent majd bármilyen helyzetben az őszinte viselkedésre. Az emberek szívesen fordulnak önhöz tanácsért, és kikérik a véleményét. Ezt ne tagadja meg tőlük még akkor sem, ha éppen nagyon elfoglalt. A kedvessége később számos alkalommal megtérül majd. A Január egy nagyon mozgalmas, eseménydús hónap lesz; úgy tűnik majd, hogy bonyodalmaknak soha nem lesz végük. A Kosnak nem lesz ideje pihenésre, ezért a karrier, valamint a magánélet terén is igen aktív periódus vár rá. Az ambiciózus és harcis természetének köszönhetőn ön könnyen megbirkózik majd a nehézségekkel és értékes tapasztalatokra tesz szert. Ne ijedjen meg az ön előtt álló feladatoktól és mutassa meg bátran másoknak az erősségeit, tudatosítva bennük, hogy ön miben a legjobb.

Bika

Szerelem és család
A Vénusz és a Hold is szemben áll januárban a Bika jegyével. Lehetséges, hogy érzelmek szintjén nem úgy indul a január, mint ahogyan ön azt eltervezte. Több családi vita is bezavarhat a mindennapok nyugalmába. Próbáljon nyitottabb lenni a problémákra, most hasznos lenne, ha egyezségre jutnának. Vegye figyelembe, hogy a párjának is mély érzései vannak. Ha ön még egyedülálló, akkor természetesen van elképzelése az igaziról, és hajlamos lesz ehhez az álomképhez hasonlítani mindenkit. A hónap végén találkozhat valakivel, aki nem mindenben tud ennek megfelelni, de ne utasítsa el, nehogy megbánja.

Karrier és pénzügyek
Januárban a Bika csillagjegyűeknek nem érdemes az energiájukat a karrierjük építésébe fektetni. Ebben az időszakban inkább másra ajánlott fókuszálniuk. Például szánhat némi időt a fizikuma fejlesztésére. A békében eltöltött év végi ünnepeket követően, a teste megérdemli a fokozott figyelmet, ráadásul így a stressztől is könnyedén megszabadulhat. A Bikának érdemes kihasználnia januárban a hónap kínálta lehetőségeket főként az elmúlt év eseményeinek fényében. Tanuljon a korábbi hibáiból, és ne kövesse el őket újból. Használja ki az személyisége erősségeit, a szorgalmát és felelősségtudatát a munkahelyén, de ügyeljen rá, hogy az adott helyzeteket ne agresszív fellépéssel oldja meg, és ne akarjon mindenért egymaga felelősséget vállalni.

Ikrek

Karrier és pénzügyek
Az új év eleje kissé lassan indul majd az Ikrek csillagjegy szülötteinek. Ezért nem is igazán számíthat komolyabb változásokra, vagy átlagon felüli teljesítmény nyújtására. Jó hír viszont, hogy a munkahelyi problémák messzire elkerülik ezidőtájt. Amennyiben a karrierje építésére szeretne fókuszálni, jobban jár, ha vár vele egy kicsit. Ebben a periódusban rendkívül fontos viszont, hogy kellő figyelmet szenteljen az egészsége megőrzésére, és soha ne becsülje alá a betegségek megelőzésének fontosságát. Az év eleje nagyon békés időszak lesz az Ikrek csillagjegyben születettek számára. A csillagok stabil és pozitív pozícióban lesznek. A január tökéletes hónap lesz a fontos döntések meghozatalára, legyen szó akár karrierről, pénzügyekről, vagy magánéletről. Bármilyen döntéseket is hoz majd, nem fog ebben a periódusban hibázni..

<<< Még több horoszkóp! >>>

Prev1 of 4
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük