Connect with us

Kerítésen innen

2021. Magyarország: gyűlölni és gyűlölni hagyni! – Van, aki tényleg erre szavaz?

Megosztás

Ön szerint hány emberéletet és meg 4 évnyi hatalomban maradás? Durvának hangozhat a kérdés és miután kihőbörögte magát, akit felháborított, egy csendes sarokban, amikor egyedül van, érdemes végig gondolni. Gyűlöltetni könnyű, nem kell hozzá más, csak szándék és pénz, de mindezt megállítani szinte lehetetlen. Ott marad a lelkekben.

Az "együttszidás" erős összetartozást gerjeszt, a gyalázás felhőtlen öröme áthatja a lelket
Megosztás

Ön szerint hány emberéletet és meg 4 évnyi hatalomban maradás? Durvának hangozhat a kérdés és miután kihőbörögte magát, akit felháborított, egy csendes sarokban, amikor egyedül van, érdemes végig gondolni. Gyűlöltetni könnyű, nem kell hozzá más, csak szándék és pénz, de mindezt megállítani szinte lehetetlen. Ott marad a lelkekben.

Megtámadott egy budapesti lakást három férfi, miután azt látták, hogy kitettek egy LMBTQ-zászlót az erkélyre

– derült ki a Nem tehetsz róla, tehetsz ellene Facebook-posztjából.

Tamás története….

„Sziasztok srácok-lányok! Egy nagyon fontos dologgal kapcsolatban írok most nektek! Nemrégiben több helyen is láttuk a lakótársaimmal, hogy megjelentek a házak ablakaiban, erkélyein kirakva az Lgbtq zászlók különböző formában, méretben, milyenségben. Úgy döntöttünk, hogy mi is vásárolunk egyet és kirakjuk az erkélyünk utcafrontra néző rácsaira (ahogyan azt a képen is láthatjátok.)

fotó: Nem tehetsz róla, tehetsz ellene facebook csoport

A tegnapi nap folyamán (2021.07.13.-án) az egyik lakótársam a párjával és annak 2 éves pici fiával tartózkodott az albérletünkben amikor

este 11 óra körül ütni-verni és rugdosni kezdte a bejárati ajtót 3 felnőtt férfi majd a zárat kezdték bütykölni annak reményében, hogy bejuthatnak az ingatlanba.

Ekkorra már az otthon tartózkodó lakótársam riasztotta a rendőrséget akik pár perc alatt a helyszínre is érkeztek, azonban közben az elkövetők elhajtottak a furgonukkal a helyszínről.”

„A rendőrség nagyon emberségesen és szakszerűen járt el a kintlétük során,

illetve a vizsgálódásaik után a

saját testi épségünk megőrzése valamint a későbbi hasonló betolakodási szándékok elkerülése érdekében azt javasolták, hogy szedjük le a zászlónkat az erkélyről.

Mint utólag kiderült, a bejárati ajtónkra Lgbtq ellenes matricákat ragasztottak az elkövetők miközben próbáltak bejutni, valamint a lépcsőházunkban is matricákat helyeztek el.

Hála égnek a történet balesetmentesen végződött, senkinek nem esett baja.

Azért osztjuk meg veletek az esetünket,

hogy felhívjuk első sorban minden hozzánk hasonló lgbtq sorstársunk figyelmét (akinél valamilyen formában kint van a zászló vagy bármi egyéb ami a nemi identitásukra/szexuális orienctációjukra utal), hogy

nagyon vigyázzatok magatokra és gondoljátok meg kétszer, hogy kinek nyittok ajtót főleg az esti órákban.

Félelmetes belegondolni, hogy az emberre a saját lakásában akarnak rátörni főleg úgy, hogy egy pici gyermek is tartózkodik az otthon lévők közt. Hálát adok az égnek, hogy nem jutottak be hozzánk, elképzelni sem tudom, hogy hogyan folytatódott volna a történet ha nem fog ki rajtuk a bejárati ajtónk. Kérünk titeket, hogy bátran és azonnal hívjatok rendőrt ha nálatok is hasonló eset történik és nem érzitek biztonsàgban magatokat az otthonaitokban! Nálunk nagyon normálisak voltak a kiérkező rendőrök, hálásak vagyunk a gyors és mérhetetlenül emberséges közbenjárásukért!

„Nem utolsó sorban pedig nyilván végtelenül csalódottak vagyunk,

hogy bár semelyikünknek nem esett baja, mégis úgy ér véget a sztori, hogy nekünk kell meghunyászkodnunk, nekünk kell eltávolítanunk valamit az otthonunkból csak mert az néhány idegennek nem tetszik.

Még mindig ott tartunk, hogy ellehetetlenítenek az alapvető emberi jogainkban és még mindig mi vagyunk azok akiknek óvakodni kell, akiknek kétszer meg kell gondolniuk, hogy mit engednek meg maguknak a saját otthonukban.

Elgondolkodtató eset szerintem, azonban hiszem, hogy nem nyerhetnek azok akik így próbálják az akaratukat érvényesíteni és hamarosan mi is kiheverjük a történteket és újra engedjük majd lobogni a zászlónkat! Nem hagyhatjuk megfélemlíteni magunkat, nem engedhetjük meg nekik hogy elérjék azt ami a céljuk ezzel az egésszel! Legyetek körültekintőek és bátrak! Köszönjük ha elolvastátok az írásunkat, nyugodtan keressetek bizalommal ha tudunk bármiben segíteni, valamint nagyon vigyázzatok magatokra és a szeretteitekre!

Update!

A mai nap folyamán a rendőrök visszajöttek hozzánk, ellenőrizték, hogy minden rendben van-e velünk és biztosítottak minket arról, hogy bármiféle ismételt atrocitáspróbálkozás esetén azonnal hívhatjuk őket és a lehető leghamarabb ki is érkeznek a helyszínre.

Azóta kamerákat keresnek a környéken, hátha megtalálják az elkövetők furgonjának rendszámát.”

Jurák Kata kedvelők figyelmébe!

„Azt hiszem, a szivárvány átértelmezése, a jelkép eredeti jelentésének meggyalázása nem várt következményekkel jár a haladó nyugati országok számára. Itt halkan jegyezném meg, hogy Isten nem csak egy szelíd, jóságos öregúr, mint ahogyan a haladó liberálisok elképzelik, hanem Júda oroszlánjaként is említi a Biblia. Nem igazán jó döntés feldühíteni.

„Már legalább nyolcvanan elhunytak Németországban és Belgiumban az évszázad legnagyobb esőzése okozta áradásokban, 1300 ember pedig eltűnt.”

A szivárvány története a Szentírás legismertebb történetei közé tartozik: az özönvíz után Isten szövetséget köt az emberrel, hogy soha többé nem pusztítja el özönvízzel a Földet, és e szövetség jeleként szivárványt tesz az égre. ( 1Móz. 9.11 )

„Szövetségre lépek veletek, és semmi sem pusztul el többé özönvíz miatt, mert nem lesz többé özönvíz a föld elpusztítására.”

Az én véleményem az, hogy a szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára küld az Isten egyértelmű jelzést arra vonatkozóan, hogy ennek milyen következményei lehetnek.”

(Ha valakinek nem ugrana be elsőre: a hölgy a Pesti Srácok és a Pesti TV munkatársa)

Gábor György vallásfilozófus reakciója a fenti bejegyzésre:

„A Biblia sehol nem említi az Istent Júda oroszlánjának. „Fiatal oroszlán vagy, Júda” (1Mózes 49,9) – mondja a Héber Biblia Júdára (vagyis nem az Istenre), majd a későbbiekben, Bálám áldásában egész Izráel válik oroszlánhoz hasonlóvá (4Mózes 23,24; 24,9). Az Újszövetség egy helyén a „Júda oroszlánja” kifejezés pedig Jézus messiási címére utal („Íme, győzött az oroszlán Júda törzséből, Dávid sarja” – Jelenések könyve 5,5), de természetesen itt sem Isten nevével azonos.

A neves bibliatudós további következtetése, jelesül az, hogy a németországi és belgiumi hatalmas esőzésekben elhunytak és eltűntek a „szövetséget meggyalázó országok, nemzetek számára” küldött isteni üzenet, a fenti állítással ellentétben viszont nem hülyeség. Leginkább elképesztően primitív kegyeletsértésnek nevezhető.”

 

gyűlöl

Szerző

1 Comment

1 Comments

  1. Csillag Gábor

    2021.07.17 10:50 at 10:50

    Én is gyűlölködöm. A gyűlöletkeltőket gyűlölöm. ?

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük