2021 nyári horoszkópja – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár? - Városi Kurír

Sorting by

×

2021 nyári horoszkópja – Új munkahely, költözés, anyagi problémák, új szerelem, gyermekáldás, hazug barátok… Rád mi vár?

A nyári időszak a horoszkóp szerint is fantasztikus időszak. Még ha az embernek sokat is kell dolgoznia, úgy érzi, hogy a hosszabb nappalokkal, pihenésre is több idő jut. Remek időszak utazásra, kikapcsolódásra, szabadban töltött programokra, fesztiválokra, barátokkal való közös főzésekre és még sorolhatnánk.

Hirdetés

A nyarat mindenki úgy szeretné tölteni, hogy az évnek ezen 3 hónapjába minél több értékes, életre szóló élményt sűrítsen bele. Lássuk, hogy a szórakozás mellett milyen jelentős változásokra, eseményekre számíthatsz idén nyáron.

Kos

A szakmai karrieredben egy új időszak veszi kezdetét, új projektekkel.

A legjobb, ha hasonszőrűekkel veszed körbe magad és egy olyan csapatot verbuválsz, amellyel remek eredményeket érhetsz el a nyár végéig.

Bika

Érzelmi átalakulás fogja érinteni a párkapcsolatodat.

Sok új dolgot fogsz megtudni a párodról, a kérdés csak az, hogy ezzel mit kezdesz majd. Erősíteni vagy leépíteni fogod a vele való viszonyodat?

Ikrek

A társaság kedvelő Ikrek jobban teszi, ha a romantikus kapcsolatokkal csínján bánik ezen a nyáron.

Ismerkedni természetesen lehet, de ne veszítsd el teljesen a józan ítélőképességedet, maradj meg a realitások talaján és úgy érezd jól magad.

Rák

A nyár a te évszakod, ekkor vagy a leginkább elemedben.

Mondhatni minden sikerülni fog, amit a fejedbe veszel és bőven lesz erőd mindenhez. Csak tervezz magadnak valamit és úgy lesz.

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.