Sorting by

×

2022 első hétvégi horoszkópja – De mégis: bombasztikus, vagy éppen, hogy csak…? Olvasd!

A Kosoknak mázlijuk lesz hétvégén, olyan hírt kapnak, ami felvillanyozza őket. A Bikáknak ellenben figyelniük kell, elsősorban az anyagi javaikra. Az Oroszlánok hétvégéje remekül indul, de később adódhatnak kellemetlenségek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok, olvasd a horoszkópod!

Kos

Nem lesz nagyon hideg, mégis megterhel fizikálisan, és bizony lelkileg is megvisel. Érzed, nem vagy tökéletesen jól, ám a hétvégén mégis mázlid lesz! Jön egy olyan hír vagy meghívás, ami gyorsan felvillanyoz, így egyik percről a másikra mosolyogni kezdesz és felvidulsz. Még a fanyar humorodat is előveszed, aminek mások örülni fognak. Ez után egész hétvégén emelkedett lesz a hangulatod, minden apró hírt befogadsz, emellett a pihenés, a szeretet és az odaadás kapják a főszerepet. Ha elígérkeztél valahová, de nincs kedved menni, akkor is mindenképpen mozdulj ki otthonról!

….szombaton….

Ma úgy érezheti, kedves Kos, hogy túl nagy felelősség nyomja a vállát. Talán olyan családi, vagy munkahelyi dolgok járnak a fejében, melyek már hosszú idő óta nyomasztják. Lehet, hogy egy kicsit elfáradt és ez okozza a túlterheltség érzetét. Pihenje ki magát, s gondolja át kötelezettségvállalásait, hogy biztosan bírni fog-e velük. Az új évben pedig figyeljen egy kicsit többet magára és csak annyi vállaljon, ami biztosan nem okoz nehézségeket.

Bika

Ezen a hétvégén ügyelj a pénzedre, értéktárgyaidra, anyagi javaidra, ugyanis kellemetlen égi hatások vesznek körül, és könnyen lába kélhet valaminek… Ám, ez a hatás úgy is jelentkezhet, hogy túlköltekezed magadat, márpedig óvatosabban kellene bánnod a pénztárcád tartalmával – főleg a karácsonyi szezon után. Feltétlenül légy megfontolt és óvatos, ha figyelsz, akkor biztosan el tudod kerülni a kellemetlenségeket, nehézségeket. Barátaid, szeretett rokonaid csábítanak valahová? Mondj igent, szükséged van egy kis társasági életre.

….szombaton….

A mai nap nagyon szélsőségesnek ígérkezik, kedves Bika. Kaphat jó és rossz híreket is egyaránt, s ettől közérzete is ingaként fog váltakozni. A rossz hírek ellenére próbáljon teljes szívvel örülni a jóknak, a rosszakat pedig tárgyilagosan kezelje, így talán nem okoznak akkora fejtörést. A következő évben is tartsa szem elött a mai nap tanulságát, vagyis, hogy nézze mindig az élet napos oldalát.

Ikrek

Szombaton egy fantasztikus lehetőség keresztezi utadat, amire tilos nemet mondani, vagy megrettenni a kihívástól. Egy egészen különleges feladatot szeretnének rád bízni, amire egyáltalán nem számítottál, ugyanakkor mégis érdemes lenne azonnal rábólintani, mert sok tapasztalatot szerezhetsz általa. Még soha nem csináltál ehhez hasonló dolgot, épp ezért lenne érdemes magadat bátran próbára tenni, mert nagyot tudnál alkotni, sokak elismerését magadénak tudni. Mindig vannak extra tartalékaid, hát használd is őket!

….szombaton….

Kedves Ikrek. Ön általában nagyon tud hinni elképzeléseiben, de ma mintha egy kis zavar, kétség árnyékolná be gondolatait. Ne ijedjen meg, inkább használja ki kételyeit arra, hogy informálódik aggodalmának tárgyáról, s ezzel még mélyebben képes lehet belemélyedni eddigi meggyőződéseibe, vagy még időben tud váltani. Az év során is kövesse ezt a taktikát, s akkor nem érezheti becsapva magát.

Rák

Élvezni fogod ezt a két napot, sok pozitív élmény járul hozzá ahhoz, hogy remekül érezd magadat a bőrödben. A hétvége elejétől a legvégéig mosolyogj, így megsokszorozhatod az örömödet és az elégedettségedet! Kiegyensúlyozottság és nyugalom áraszt el, a gondolataidat és tetteidet egyaránt jól tervezed és szervezed. Semmi sem borítja fel a lelkivilágod harmóniáját, ezek igazán jó kilátások, igaz? Igyekezz hasznosan tölteni az időt, úgy, hogy legyen benne mindenféle otthoni és magánéleti ügy elrendezése, szórakozás, sütés és főzés.

….szombaton….

Ma egyik barátjáról kiderülhet valami igazán nyugtalanító dolog, amiról eddig sejtelme sem volt. Ez lehetséges, hogy egyfajta távolságtartást indít el önben. Legyen belátó, kedves Rák, hiszen mindannyiuknak megvan a magunk sötét kis oldala, s lehet, hogy ez annyira nem is rémisztő, inkább természetes. Gondolja át, hiszen az év során nem ez lehet az egyetlen negatív meglepetés ami érheti.

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.