Connect with us

Bulvár

2022 első hétvégi horoszkópja – De mégis: bombasztikus, vagy éppen, hogy csak…? Olvasd!

Megosztás

A Kosoknak mázlijuk lesz hétvégén, olyan hírt kapnak, ami felvillanyozza őket. A Bikáknak ellenben figyelniük kell, elsősorban az anyagi javaikra. Az Oroszlánok hétvégéje remekül indul, de később adódhatnak kellemetlenségek. Nézd meg, számodra mit tartogatnak a csillagok, olvasd a horoszkópod!

A Kos és a Rák bombasztikus formában, az Ikrek és a Bak nem annyira - Beesett a pénteki horoszkóp
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Oroszlán

A szombati napod lendületesen indul, emelkedett a hangulatod, sokat mosolyogsz, így pedig másokra is kedvező hatással leszel. Ez a pozitív életérzés óráról órára tovább fokozódik, vasárnap délelőtt viszont adódhatnak apróbb kellemetlenségek az otthonod körül vagy a szűk családi körben. Meglehet, hogy nem lelsz valamit, ami épp kellene, elromolhat, eltörhet egy tárgy, ami anyagi kiadással jár együtt, vagy egyszerűen csak túlzottan ragaszkodni fogsz bizonyos elképzeléseidhez, és emiatt egy vita robbanhat ki. Ugye nem akarod összeakasztani a bajuszodat senkivel?

….szombaton….

Egy külső okból kifolyólag ma kevesebbet időt tölthet párjával, mint amennyit szeretett volna, s ez frusztrálttá teszi, kedves Oroszlán. Lehet, hogy a körülmények úgy adódtak, hogy egy teendőjének időpont változása egész estét programjukat boríthatja. Ne féljen kérdezni, s úgy alakítani dolgait, ahogy önnek és párjának is megfelelõ, hiszen egy kis együttlét önöknek is jár, s ez igaz az egész évre is.

Szűz

Magad sem tudod az okát annak, miért leszel szombaton csipkelődős kedvedben, ám alig akad majd olyan dolog, amibe ne a hibát vagy épp a javítanivalót keresnéd. Környezeted nehezen ért veled szót, ennek legfőbb oka az, hogy bizony vége a könnyed, láblógatós időszaknak, és hétfőn elindul számodra a leterhelt pillanatokkal teli időszak. Tartsd szem előtt azt, hogy ha te kritizálsz valakit, akkor vissza fogod kapni a sértéseket, és bizony lesz benne jogos megállapítás is… Szerencsére vasárnap helyreáll a béke.

….szombaton….

Ma már egy kicsit unatkozni fog, kedves Szűz, ezért szívesen csinálna valami izgalmasat, azonban könnyen elkezdhet őrlődni azon, hogy akkor talán plusz munkát csinál magának, mikor végre nincs semmi dolga. Legyen egy kicsit határozottabb és hallgasson bátran a szívére. Tegye azt, ami boldoggá teszi, s ne ragadjon be egy miatt helyzetbe, amit sok esetben saját magának generál.

Mérleg

Csendes semmittevést szerettél volna beiktatni szombatra? A gondolat remek, de gyorsan felejtsd ezt el, mert adódik ennél sokkalta jobb program, remek közegben. A Mérleg jegy szülöttjei igen mozgalmas hétvégére számíthatnak, és ennek során lesz mód jönni és menni, lényeges döntéseket hozni, szórakozni, kikapcsolódni, nagyszerű beszélgetéseket kezdeményezni. Olyan emberekkel cserélhetsz eszmét, akikkel eddig inkább kerültétek egymás társaságát. Igyekezz követni a történéseket, hogy ne maradj le semmiről, mert minden, ami történik, a sors műve, és fontos üzenetet hordoz.

….szombaton….

Ma különösen érzéki és szenvedélyes, kedves Mérleg, ami tökéletes alkalom, hogy több időt szenteljen párjának. Felboríthatja terveit azonban egy váratlan feladat, amit mielőbb el kell végeznie. Most próbálja meg mégis előtérbe helyezni szerelmét kötelességeivel szemben, s meglátja, nem fogja megbánni döntését. A munka pedig biztosan meg fogja várni. Ne feledje, néha kell, hogy az érzéseink legyenek a legfontosabbak a számunkra.

Szerző

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük