Connect with us

Bulvár

Kuriózum! Olvassa a 2022-es egészség-horoszkópot! Egészség, vagy betegség vár rád új évben?

Megosztás

Az újévi kívánságok listájában az egészség elsődleges szerepet tölt be. Lévén a legdrágább kincsünk, azt szeretnénk, hogy családunk és barátaink mind mentesek legyenek a betegségektől. A kívánság azonban csak egy dolog. Hatalmas szerepünk van abban, hogy hogyan alakul az egészségünk életünk során. Lássuk, hogy melyik csillagjegynek mire érdemes odafigyelnie 2022-ben a horoszkópja szerint!

Hétfő, de mégis, milyen? Horoszkópod elárulja és no para, nem ígérkezik rossznak!
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nyilas

Arra kell törekedned, hogy szinten tartsd az egészségedet a tudatos életmóddal. Egy visszatérő egészségügyi probléma okozhat némi kellemetlenséged az év folyamán, de nem fog felülkerekedni rajtad. Amivel szintén törődnöd kell, a lelki egészséged. Tudd, hogy a lélek problémái testi tünetekben is megmutatkozhatnak. Végezz spirituális nagytakarítást, de fontos, hogy sokat találkozz a haverokkal, bulizzatok, kiránduljatok, beszélgessetek fontos és „fontatlan” dolgokról, figyeld meg, egy-egy ilyen „kúra” után könnyebben veszed a hétköznapok akadályait.

…addig is: ez vár Rád kedden!

A Nyilasok a mai nap folyamán meglehetősen korán kelnek, ugyanakkor ez cseppet sem viseli meg őket, hiszen bőven szolgáltat ma számukra plusz energiákat az univerzum. Mindebből fakadóan, bármit is szeretnének ma csinálni, abban nagy előrehaladásra számíthatnak e jegy képviselői, így érdemes rászánni egy kis időt, hogy megfontolják, minek az elvégzésével, megvalósításával is lennének a legelégedettebbek. Amire azonban a mai nap során érdemes figyelniük, hogy ne essenek azért túlzásba, s szakítsanak elég időt egy kis pihenésre és szeretteikre, mielőtt akaratlanul is túlhajszolnák magukat, vagy megbántanának valakit.

Bak

A pihenés fontosságát az újév elején nem fogod eléggé komolyan venni és ennek természetesen lesznek negatív következményei is. Ismerd fel az intő jeleket idejében és változtass a rossz szokásaidon a szervezeted egészsége érdekében, hogy a továbbiakban már ne legyen gondod. Ha elengedhetetlen, hogy extra sokat dolgozz, mindenképpen tervezz a periódus végére egy pár nap teljesen passzív pihit, amire gondolva a meló alatt is jó érzés tölthet el.

…addig is: ez vár Rád kedden!

A mai napon a Bak céltalan és zavaros lehet áttekintettben, helyesen cselekszik-e. Mivel meglehetősen önhatalmú és sokszor csökönyösen, csakis a saját feje után megy, általában nem sokat ad mások véleményére, főleg, ha az kéretlen. Most azonban érdemes lenne meghallgatnia egy olyan valakit, aki közel áll önhöz, hiszen egy ilyen beszélgetés olyan újabb megvilágításba helyezheti a dolgokat, ami sokat segíthet s végső döntés meghozatalában. Ne legyen mindig oly gyanakvó, higgye el, igenis van, aki tényleg csak jót akar önnek!

Vízöntő

Szerencsére 2022-ben nem fogod megvetni a mozgást, ami annyira jót fog tenni, hogy pozitív visszacsatolás révén egyre jobban fogod magad érezni. Minél többet sportolsz, annál nagyobb igényed lesz rá. A rendszeres fizikai aktivitás csökkenti a stressz hatásait és az immunrendszert is erősíti. Azért ne ess át a ló túlsó oldalára: az ágyban ejtőzésnek, a fotelban olvasgatásnak, a nassolós sorozatnézésnek is jó hatása. Sok dologtól meg fogod magad védeni általa.

…addig is: ez vár Rád kedden!

A Vízöntőnek érdemes ma különösen nyitottnak lennie az új dolgok, kalandok irányába. Muszáj néha egy kicsit kitárulkoznia a világ elött, s hagyni, közeledni egyes embereket, másképpen könnyen azon kaphatja magát, hogy, legalábbis lelkeikben, már megint egyedül van. A természetjárás mindig nyugtatólak hat az emberre, s mivel a Vízöntőre ez különösen igaz, érdemes ma, ha más nem egy nagyot sétálnia egy parkban, de akár egy közeli erdőben is, hogy kiszellőztesse fejét, rendezze gondolatait. Társasággal, vagy anélkül, tegyen kedve szerint.

Halak

Az egészséged megőrzése érdekében a legfontosabb dolog az lesz, hogy a megelőzésre hangsúlyt fektess. Egy nehezebb időszak a munkahelyen, vagy lelki megterhelések a magánéletedben könnyen legyengíthetik az immunrendszered. Fogyassz elegendő vitamint és ásványi anyagot, különösen figyelj oda a magnézium bevitelre, keress olyan időtöltést, aminek hatására boldogság tölt el és ne foglalkozz vele, hogy az új hóbortod hizlal picit, hiszen, ha boldog vagy, minden jobban és könnyebben sikerül. Még az esetleges távoli fogyókúra is!

…addig is: ez vár Rád kedden!

Elérkezett az idő, hogy ma gyakorlatban is alkalmazza azt, amit mostanában elgondolt, különös tekintettel a szívügyekre. Ne féljen a sérülésektől, hiszen kockázat nélkül nincs győzelem! Legyen hát erős, tolja ki határait, vegyen egy mély levegőt és tegye meg azt a bizonyos lépést, amit már jó ideje nem mer. A mai nap során a csillagok csakis pozitív kimenetelt irányoznak elő, még a kényes ügyek tekintetében is, így kár lenne eme kedvező energiaáramlást nem kihasználni.

Forrás

 

Kuriózum! Olvassa a 2022-es egészséghoroszkópot! Egészség, vagy betegség vár rád új évben?

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük