Connect with us

Bulvár

Kuriózum: 2022. januári horoszkóp, a várva várt! – Derítsd ki, Neked mit ígér!

Megosztás

Már javában a decemberben jár a 2021-es év, most mindenki a közelgő ünnepek előkészületeivel van elfoglalva. Ám ha marad egy szusszanásnyi időd és kíváncsi vagy mit tartogatnak számodra a csillagok 2022 első havában, akkor a januári horoszkópunkból megtudhatsz mindent, amit szeretnél!

Hétfő, de mégis, milyen? Horoszkópod elárulja és no para, nem ígérkezik rossznak!
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Skorpió

Szerelem: a nagy erőbedobással, fergeteges szilveszterrel záródott december után egy hasonlóan energikus január következik. Néha érdemes lenne visszakapcsolnod egy fokozattal, és időt szakítani arra a csendes emberre, aki mindent eltűr, mert szeret!

Persze egy ilyen érzelmes embernek, mint te vagy, ez nem jelenthet gondot!

Szingliként is vigyázz arra, hogy ne mondj le egyetlen találkát sem, mert a végén épp a legjobb partit fogod elszalasztani!
Munka: január hava számodra mindig a tervezésről szól, mikor alaposan átgondolod, hogy mi az, amit szeretnél megvalósítani az új esztendőben. A hivatásodban is készülsz az előrelépésre – ezt nyugodtan add a cégvezetés tudtára!

Jusson eszedbe, hogy néma gyermeknek anyja sem érti a szavát!

Nyilas

Szerelem: kellemes és tartalmas évet tudhatsz magad mögött. Hasonlóan nagy elvárásokkal nézel a január és az egész 2020-as év elé. A szerelemben most nem létezik kompromisszum számodra, legalábbis ami az érzelmeket illeti.

Tudod, hogy miért becsülöd annyira párodat, nem engedsz morzsát jutni a gépezetbe.

Szingliként energikusan ügyködsz azon, hogy önismereted tovább fejlődjön, hisz ez hozzásegít a legideálisabb partner megtalálásához.
Munka: rengeteg munka áll előtted ebben az évben, ezt jól tudod. A felelősségről már ne is beszéljünk! Tulajdonképpen mindig arra vágytál, hogy a magad ura lehess, és te diktálhasd a tempót mások számára.

Ez a lehetőség most az öledbe pottyan, élj vele!

Vízöntő

Szerelem: végre fellélegezhetsz, vége a nagy hajtásnak. Az ünnepek alatti időszakban elvárt sok köteléket és béklyót lepakolod, és egyszerűen kivirulsz.

Ezt társad is meghálálja, csodás napok követik egymást, a szex sosem látott magasságokba repít benneteket.

A szinglik is örülhetnek, zabolátlan viselkedésükkel több pasi figyelmét is felkeltik azokon a bulikon, ahol megjelennek. Hazafelé viszont már biztos, hogy sosem mennek egyedül…
Munka: pontosan tisztában vagy képességeiddel, csak néha úgy érzed, hogy nem engedik szárnyalni tehetségedet. Légy egy kicsit türelmesebb, mert a hónap végére megérkezik a várva várt előrelépési pillanat.

Ezt a helyet neked szánják, de ne akarj előbb beülni az üres székbe, mint kellene!

Halak

Szerelem: nos, decemberben lehet, hogy nem zajlott minden úgy, ahogyan elképzelted. Azonban január nagy fordulatot hoz, és éppen azt kapod meg párodtól, amit eddig rettenetesen hiányoltál: odafigyelést, türelmet, szeretetet.

Ezt vártad, igaz?

Ha szingli vagy, éppen ideje, hogy ne csak a saját érdekeid nézd, hanem azt is, hogy a felbukkanó udvarlójelöltnek tényleg nagyon bejössz. Ne játssz az érzelmekkel, mert a végén hoppon maradsz.
Munka: Rengeteg feladatot akarnak rád sózni, te pedig nem nagyon tudod kivédeni ezeket a helyzeteket. A legjobb, ha megpróbálod mindegyiket sorban letudni.

Vállalj be pár túlórát, mert kitartó türelmeddel és szorgalmaddal elismerést is kapsz a hónap végén!

Forrás

 

Kuriózum: 2022. januári horoszkóp, a várva várt! - Derítsd ki, Neked mit ígér!

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük