Connect with us

Bulvár

2022 nagy tavaszi horoszkópja! A Bikáknak jó irányba halad az életük, a Mérlegek megvalósítják az álmaikat, …. stb.!

Megosztás

Tudom, hogy nehéz elképzelni, ahogy reggel felkelve „kiszagol” az ablakon, hogy itt kopogtat az ajtón a tavasz, de higgye el, 2022-ben is így lesz. Milyen lesz az idei tavasz csillagjegyekre lebontva? A horoszkóp szerint legtöbbjük meglepő sikerekre számíthatnak!

Ez a 4 csillagjegy nyugodtan nevezhető az optimizmus nagykövetének
Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Tudom, hogy nehéz elképzelni, ahogy reggel felkelve „kiszagol” az ablakon, hogy itt kopogtat az ajtón a tavasz, de higgye el, 2022-ben is így lesz. Milyen lesz az idei tavasz csillagjegyekre lebontva? A horoszkóp szerint legtöbbjük meglepő sikerekre számíthatnak!

Kos

A Kos jegy szülötteinek jó irányba változik az élete. A tavasz sokkal nyugodtabb lesz számukra, még akkor is, ha lesz néhány olyan esemény amely kissé idegesítő lesz. Akinek van partnere, azok nagy terveket fognak véghez vinni együtt. Aki egyedül van, az most könnyen megtalálhatja a partnerét. A Kos jegy szülötteinek a tavasz pénzügyekben is kedvezni látszik, nem csak a jövedelmük nő, hanem kevesebb pénzt fognak költeni.

…egyelőre tél van, nézzük a hétfői aktualitást!

A mai nap nem lesz a helyzet magaslatán, kedves Kos. Lehet, hogy kedvetlenség, de az is lehet, hogy a hirtelen önre törő rossz közérzet az oka tétlenségének. Ne aggódjon, bármelyikről is van szó, egy kis délelőtti lustálkodással mindegyiket elmulaszthatja. Maradjon ágyban egy kicsit tovább a szokásosnál, esetleg csináljon valami igazán pihentető, nyugtató dolgot, s meglátja, délutánra megtelik energiával.

… szerelem-ügyben pedig….

A mai napon igen intenzíven élheti meg a szerelmet, kedves Kos. Része lehet egy izgalmas és egyszersmind, jó értelembe véve felkavaró élményben, melynek teljesen a hatása alá kerülhet. Ne habozzon kifejezésre juttatni elégedettségét, mert az most csak olaj lehet a tűzre kedvesének! Halmozzák az élvezeteket!

Bika

A Bika jegy szülöttei számára a tavasz csodálatos lesz, nagy tervek megvalósítására vágynak és ez sikerülni is fog. Ezen a tavaszon rendeződnek a párkapcsolati problémáik és együtt fognak terveket szőni, a szeretett személlyel. A bika pénzügyi tervei is sikeresek lesznek!

…egyelőre tél van, nézzük a hétfői aktualitást!

A zene nyugtatja az idegeket, növeli a kreativitást és mindemellett még teljesen ki is kapcsol! Ma mindenképpen tesztelje ezt, kedves Bika! Kapcsoljon be zenét, táncoljon és énekeljen hangosan egy kicsit (persze, csak a szomszédokra való tekintettel, egy rövid ideig), s meglátja, milyen jól is fog esni mindez! Esetleg az is szóba jöhet, hogy növelve repertoárját, néhány ajánlást kér ismerőseitől, s meghallgatja, mit hallgatnak õk. Ki tudja, talán néhány újabb kedvencre is lel majd az újdonságok között…

… szerelem-ügyben pedig….

Egy kapcsolat nem csak élvezetekkel, hanem nem kevés áldozattal, és ami még fontosabb, felelősséggel is jár, amit ön pontosan tud is, kedves Bika. Ezen utóbbiak most kissé leterhelhetik, amitől nem igazán vidám, inkább zárkózott lehet a hangulata, vagy akár kedvese, kiszemeltje elutasító hozzáállása érintheti érzékenyen, amit szintén nem biztos, hogy jól visel. Ne vonuljon el, s ne hagyja annyiban a dolgokat, hanem álljon bele a problémába, s kedvesével közösen keressék a megoldást, mert ön nélkül most nem fog boldogulni ezzel a helyzettel.

Ikrek

Relaxálás, utazás, előléptetés és több pénz, ezt hozza az idei tavasz az Iker jegy szülöttei számára. Vigyázniuk kell arra, hogy ne bántsák meg a párjukat, ha nem akarnak kellemetlen perceket.

…egyelőre tél van, nézzük a hétfői aktualitást!

Próbálja meg újra és újra, kedves Ikrek. Ha pedig sehogy sem akar sikerülni, akkor próbálja még egyszer újra! Minden sikeres ember tudja, hogy a siker bizony nagyrészt a kitartáson és a szükséges áldozatok meghozatalán múlik, tehát korántsem adják ingyen. Ennek azonban örülni kell, hiszen a könnyű győzelmek sohasem tartósak, ráadásul az ember is kevésbé tud örülni nekik, hisz tudja, nem is voltak igazi kihívások. A Everestet sem azért próbálják meg megmászni annyian, mert nincs másik hegy azon kívül, hanem azért, mert az a legnagyobb kihívás, így annak a csúcsára érni a legnagyobb győzelem, amit csak hegymászó elérhet! Gondoljon most erre!

… szerelem-ügyben pedig….

A mai napon felszínre kerülhet néhány nyugtalanító dolog, ami nagyban befolyásolhatja alapvetően jó viszonyukat. Bármit is halljon, tapasztaljon ma, semmiképpen se ragadtassa el magát, mielőtt nem bizonyosodott meg arról, hogy útjuk annyira sehol sem keresztezi egymást, hogy halaszthatatlanná vált egy komoly beszélgetés. A szív jó tanácsadó, de néha éppúgy félre viheti a dolgokat, mint az elhomályosult látásmód, vagy a rugalmatlanság.

Rák

A Rák jegy szülötteinek sok pénzt tartogat a tavasz, jól alakulnak a pénzügyeik. Akik párkapcsolatban élnek, ne siessenek a házasságkötéssel mert ó, ha siettetik ezt a dolgot, akkor könnyen megtörténhet, hogy egyedül maradnak. Kevés türelem ráfordításával minden megoldódik.

…egyelőre tél van, nézzük a hétfői aktualitást!

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Rák, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetően, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követően, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

… szerelem-ügyben pedig….

A mai napon legyen óvatos a szívügyekkel kapcsolatosan, kedves Rák, mert akár csak egy oda nem illő megjegyzésével is felborzolhatja kapcsolatában a kedélyeket, s még a végén egész nagy veszekedés is kerekedhet a dologból, ha nem vigyáz. Ha jelenleg szingli, akkor is bánjon csínján a szavakkal, mert egyesek most nagyon is félreérhetik szellemeskedését, játékos közeledését. Kitartás, kedves Rák, az este már sokkal ígéretesebben alakul majd, ha óvatos marad!

<<< Van ott még horoszkóp, ahonnan ez jött….! >>>>

Szerző

Prev1 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

2 hozzászólás

2 Comments

  1. vpn coupon code 2024

    2024.04.09 09:43 at 09:43

    Hi! Do you use Twitter? I’d like to follow you if that would be okay.
    I’m definitely enjoying your blog and look forward to new updates.

    my blog; vpn coupon code 2024

  2. vpn special coupon

    2024.04.09 23:04 at 23:04

    Hey there would you mind letting me know which web host you’re using?
    I’ve loaded your blog in 3 completely different browsers and
    I must say this blog loads a lot faster then most. Can you recommend a good hosting
    provider at a reasonable price? Kudos, I appreciate it!

    Here is my page :: vpn special coupon

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük