Connect with us

Bulvár

Ezek 2022 szerencsenapjai a horoszkópod szerint! Érdekel? Írd be a naptáradba…..

Megosztás

Még, hogy egyik nap olyan, mint a másik! Ha szeretnéd tudni, hogy 2017-ben mely napokon számíthatsz nagyobb szerencsére, változásra, sikerre, akkor itt az ideje, hogy elővedd a naptárad és már most bekarikázd azt a napot! Lássuk, mit mod a horoszkóp, melyik csillagjegy melyik napon lehet a legszerencsésebb!

Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz! - Nagy júliusi pénz-eső!
2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Oroszlán:

Január 2. – Az év szuperül indul, mert olyan embertől kapsz dicséretet, akitől nem számítasz rá.

Június 21. – A főnököd magával visz egy külföldi szakmai útra, ahol számos hasznos dolgot megtanulhatsz. Mindenki irigykedni fog rád.

Szeptember 10. – Megszabadulsz egy energiavámpír barátodtól, aki már régóta szívta a véredet.

November 7. – Egy különleges emberrel találkozhatsz, aki akár életed szerelme is lehet.

…addig is ez várható ma….

Néhány könyv, amiket mostanában olvasott olyannyira lenyűgözte, hogy az újdonsült impulzusok akár életét is megváltoztathatják. Ennek hatására feltehetőleg sokkal nyitottabbá válik a következő időszakban az ősi misztériumok, vagy a tudományos felfedezések irányába. Nem valószínű, hogy ez csak egy múló hóbort lesz, lehet, hogy egész életére ki fog hatni az elkövetkező napok hatása. Mindent el akar majd olvasni, ami új, kedvelt témájával kapcsolatos.

Szűz:

Március 8. – Eddig csak gondolkodtál a változtatáson, most azonban megteszed a kellő lépéseket is ez ügyben: az életed ennek köszönhetően remek fordulatot vesz.

Május 19. – Bátor fellépésednek köszönhetően egy kis pluszpénzhez jutsz, ami később rendszeres bevételeddé válik.

Október 4. – Remekül sül egy el családi összejövetel, finomakat esztek, kedvesen bántok egymással és a jövőben sokkal jobban fogtok kötődni egymáshoz.

November 23. – Egy régi félelmedet rázhatod le magadról, és sokkal felszabadultabban, energikusabban állhatsz a hozzá a problémákhoz.

…addig is ez várható ma….

Általában bízik az ösztöneiben, kedves Szűz, s nem szereti kikérni mások tanácsait, különösen, ha anyagiakról van szó, hisz igazán csak ön láthatja át alapvetően, pontos pénzügyi állapotát. Ma azonban egy nehézség miatt, talán mégis érdemes lenne kikérnie egy bizalmasa, esetleg egy pénzügyi szakember véleményét is azzal kapcsolatban, hogyan is növelhetné még bevételeit, amellett, hogy meg ne inogna anyagi stabilitása. Ha tanácsolnak valamit, az alapos megfontolást követően, részben, vagy egészben, alkalmazza a hallottakat.

Mérleg:

Január 29. – Megúszol egy súlyos balesetet, aminek a következményeit akár egy életen keresztül viselned kellene.

Március 2. – Kiderül, hogy a párod sumákol, ám hidd el, ez neked csak jó: még azelőtt megszabadulhatsz tőle, hogy komolyra fordulnának a dolgok.

Július 10. – Ez a nap remek lehetőséged ad arra, hogy számot vess az életeddel, és rájöjj olyan dolgokra, amik segíthetnek a későbbiekben.

December 9. – Isteni finom fogásokat főzöl, amikből viszel be a munkahelyedre és nagy sikered lesz – minden munkatársad megnyalja az ételek után a tíz ujját.

…addig is ez várható ma….

Ma egy új csoportosulás, vagy baráti kör lehet önre nagy hatással, olyannyira, hogy meglepõ változásokat hozhatnak életébe eme új emberek. Ez eleinte kicsit váratlan, talán ijesztő is lehet, de pont ez adja meg az élet romantikáját, azaz, hogy sohasem tudni, mi vár az emberre a következő sarkon. Mondjon igent, s vállalja be, amit be kell, ebből ugyanis hosszútávú gyarapodás lehet!

Skorpió:

Április 19. – A Skorpiók is sokáig várhatnak az első szerencsenapjukra, de egy remek munkahelyi továbblépési lehetőség kárpótolja őket. Fizetésemelésre mindenképpen számíts!

Október 1. – Október első napja nagyon boldog nap lesz számodra, hiszen kreatív ötlettel rukkolsz elő, amivel megoldasz egy régóta húzódó problémát.

Október 12. – Egy befektetésed sokszorosan térül meg, de figyelj arra, hogy olyanra költsd a pénzt, amire tényleg szükséged van.

December 24. – A 2016-os év legszebb napja lesz a Szenteste, készülj fel arra, hogy valóban csoda történik!

…addig is ez várható ma….

Ma a találékonyság és a praktika vezethet el az áttörő sikerekhez, melyek által igazán elégedett lehet teljesítményével. Amellett továbbá, hogy sok lehet ma a Skorpió körül a jövés-menés, estére is jut majd kellő mennyiségű energiája ahhoz, hogy kedvesével gyakorlatilag minden lehetséges értelemben kirúgják a ház falát, de különösen szexuális téren szökhet fel a hőmérő higanyszála! Érthető, hisz végül is nincs is ennél nagyobb élvezet!

Szerző

2 of 3
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük