Connect with us

Bulvár

Ezek 2022 szerencsenapjai a horoszkópod szerint! Érdekel? Írd be a naptáradba…..

Megosztás

Még, hogy egyik nap olyan, mint a másik! Ha szeretnéd tudni, hogy 2017-ben mely napokon számíthatsz nagyobb szerencsére, változásra, sikerre, akkor itt az ideje, hogy elővedd a naptárad és már most bekarikázd azt a napot! Lássuk, mit mod a horoszkóp, melyik csillagjegy melyik napon lehet a legszerencsésebb!

Ha ez a csillagjegyed, dőlni fog hozzád a pénz! - Nagy júliusi pénz-eső!
3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse
Megosztás

Nyilas:

Március 20. – Sikerül egy nehéz, makacs embert meggyőznöd az igazadról, így egy hosszú ideje húzódó vita zárulhat le szerencsésen.

Május 1. – Egy olyan ismerősöd hív fel, akivel már nagyon régóta nem beszéltetek. Találkoztok és nagyon jó kis közös programot kerekítetek ki magatoknak.

Augusztus 4. – Végre lehetőséged nyílik egy kis időt a szüleiddel együtt tölteni. Úgy érzed, újra gyerek vagy!

Október 20. – Az előző napok idegeskedése után végre lenyugszol, és tudsz pihenni egy kicsit.

…addig is ez várható ma….

Ma egy nagy változás állhat be érzelmi életébe, mely annak köszönhető, hogy ön mindig csak a szívére hallgat, kedves Nyilas! Ebben azonban csak megerősíteni fogják a csillagok, hiszen, vannak olyan pillanatok az ember életében, melyek csak egyszer adódnak, s, ha elszalasztjuk őket, nagy eséllyel, nem térnek vissza soha! Ön azonban méltó kihívója a sorsnak, kedves Nyilas, aki korántsem arról híres, hogy félne fejest ugrani egy igazán fergetegesnek ígérkező kalandba!

Bak:

Április 1. – Bolondok napján megviccelnek, de nagyon jól sül el, mert egész nap ezen fogsz nevetni.

Július 1. – Részed lesz egy olyan beszélgetésben, ami eloszlatja egy ismerősöd veled kapcsolatos kételyeit.

November 8. – Párkapcsolatodban mérföldkőhöz értek: valami nagy és jó dolog történik!

…addig is ez várható ma….

A mai nap eseményei kapcsán komoly aggályai merülhetnek fel egy személlyel kapcsolatban, aki igencsak két lábbal taposhatja most értékrendjét. Érthető, ha nem nézi jó szemmel a dolgot, azonban nehézségeket okozhat, hogy ezt a valakit nem lenne olyan egyszerű kizárnia az életéből, így valamelyest kénytelen lehet viselni a dolgok, ami bizony nem egy kellemes helyzet. Bármilyen nehéz is, próbáljon meg valahogy mégis jól kijönni a dologból, s megoldani valahogy, hogy minél kevesebbet kelljen a jövőben érintkeznie ezzel a valakivel.

Vízöntő:

Február 1. – Végre kiállsz magadért, így a jövőben már nem fognak lábtörlőnek használni a munkatársaid és a barátaid. Tartsd meg ezt a jó szokásodat, és légy bátor!

Április 8. – Rendkívül frappánsan vágod ki magad egy hirtelen jött, kínos helyzetből.

Augusztus 21. – Ez a nap mindenképpen legyen benne a nyaralásra kijelölt hétben, mert életed utazását ígérik a csillagok.

Szeptember 21. – Egy olyan személy ismeri el a munkádat, akitől nem számítottál dicséretre. Ez nagyon felvillanyoz!

…addig is ez várható ma….

Ma rengeteg energiát fektethet egy lehetőségbe, ami egy hosszútávú, az ön számára igencsak kedvezõőpartnerséghez vezethet. Ehhez azonban szükséges lehet egy kooperatívabb, konstruktívabb kommunikáció kialakítására önök között, amelyhez mind az adó, mind pedig a vevő szenzorit is finomra kell kalibrálni, hogy száz százalékig kiszűrhetőek legyenek a félreértések. Ha ennek alapjait ma sikerül átbeszélniük, akkor messzire juthatnak egymással, ha viszont nem, akkor bizony a végére nagy csalódás lehet a dologból.

Halak:

Május 10. – Nem várt pénzügyi szerencse ér, becsüld meg, mert szükséged lesz a stabil anyagi háttérre!

Július 3. – Eljött az ideje, hogy rendet rakj a lakásban – azt ajánljuk, július 3-án állj neki, mert rábukkansz valamire, ami nagyon sokat fog jelenteni.

Szeptember 30. – Kitartásodnak hála kibékítesz két barátodat, akik már régóta marták egymást. Nagyon hálásak lesznek, hogy neked köszönhetően újra szent lesz a béke közöttük.

December 26. – Karácsony második napján béke önti el a lelked.

…addig is ez várható ma….

A ma önre váró feladatok teljesítéséhez egy alaposabb kutatómunka állhat ön előtt, amit azonban nagyon is élvezhet, hiszen, mint kreatív elmét, igencsak szórakoztatónak találja az új ismeretek elsajátítása. További érdekesség lehet a dologban, hogy a lehetőségek feltárása során néhány olyan, előre nem várt információ birtokába is juthat, ami igencsak meglepően hathat önre. Egy intenzív benyomáskeltő beszélgetésre is sor kerülhet a mai napon, ami csak még inkább bonyolíthatja a szálakat, így meglepetésekből ma biztosan nem lesz hiány!

Forrás

 

2022 szerencsenapjai a horoszkópod szerint! Érdekel? Írd be a naptáradba.....

Szerző

3 of 3Next
Use your ← → (arrow) keys to browse

Click to comment

Leave a Reply

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük