3 csillagjegy a depresszió útján

Végülis érthető, minden csillagjegy szívesebben ébred úgy, hogy az ablakon kinézve bárányfelhőkkel csak kicsit tarkított kék eget lát, de mindenben van valami klassz, leljünk rá együtt. Még az előtt hagyjunk fel a depresszióval, mielőtt ránk törne: vagyis csírájában fojtsuk el.

Ikrek

Imádsz jönni-menni, folyamatosan mozgásban lenni, utazni, bulizni, és ki nem állhatod, ha a rossz idő, hideg, sötétség ebben korlátoz. Főleg, hogy ilyenkor a barátaid hajlamosabbak bekuckózni és lemondani a számodra izgis programokat. Te tavasszal vagy nyáron érzed magad inkább elemedben.

Oroszlán

Igazi napimádó vagy, aki igazán a strandon érzi magát tökéletesen boldognak. Épp ezért a sötét, nyirkos téli időszak teljesen kikészít. Még az ünnepek sem tudják igazán megszerettetni veled ezt az évszakot, még így a vége felé sem. Egy egzotikus helyen szívesebben töltenéd most az időt. Ha tehetnéd, szíved szerint olyan helyre költöznél, ahol folyton csak nyár van!

Halak

Halakként eleve a depresszívebb csillagjegyek közé tartozol, drossz időben még inkább hajlamos vagy negatívan látni a dolgokat, olyankor nincs kedved semmihez, szíved szerint azt az időszakot az ágyadban, sok párna közé elbújva vészelnéd át, miközben napsütésről, vízpartról, fincsi koktélokról álmodozol…

Forrás Még több horoszkóp, olvass az élet napos oldaláról is.

Pin It on Pinterest