3 csillagjegy, akik lehengerlők az ágyban, de rémesek a párkapcsolatban! - Neked is van ilyened, esetleg magadra ismersz? - Városi Kurír

Sorting by

×

3 csillagjegy, akik lehengerlők az ágyban, de rémesek a párkapcsolatban! – Neked is van ilyened, esetleg magadra ismersz?

Ezek a csillagjegyek bámulatosak az ágyban, kétség sem férhet hozzá, ők a legnagyszerűbb szeretők. Partnerként a párkapcsolatban már nem közel sem ennyire lenyűgözők. Nem egyszerű fenntartani az érdeklődésüket, így társuk nincs könnyű helyzetben mellettük. Te is köztük vagy? És a párod?

Hirdetés

Az Ikrek a legvidámabb szerető

Önfeledt és kifejezetten vidám pillanatokat élhetsz át az Ikrekkel az ágyban, viszont hajlamos teljes mértékben megváltozni, amint kiléptek a hálószoba ajtaján. Mindennél és talán mindenkinél jobban vágyik a változatosságra, az unalmat csöppet sem viseli. Az a meggyőződése, ha a képességeit folyamatosan fejleszti, sokkal jobb emberré válhat.

A gyakorláshoz pedig újabb és újabb partnereket keres, na meg persze könnyedén talál is.

Hajlamos a hibákat felróni neked, és ha úgy dönt, sajnos könnyedén lecserél valaki másra. Bármilyen imádni valóan és csábítóan viselkedett veled az ágyban, és bármilyen emlékezetesnek is érzed az együttlétet, ha nem akarja magát lekötni melletted, jobban teszed, ha inkább elengeded.

Kos a legnagyszerűbb szerető

A Kos rendkívül energikus és szenvedélyes csillagjegy. Az biztos, ha legalább egyszer ágyba bújsz vele, az élményre hosszú ideig szívesen emlékszel majd vissza. Végül is mindenben ő az első és a legjobb, miért ne lenne szeretőként is az? Ugyanakkor meglehetősen magának való típus is, ezért könnyen megeshet, hogy az együttlét után egyszerűen elfelejt felhívni, vagy a megbeszélt randi esik ki a fejéből, rosszabb esetben látni sem akar többé. Nem érsz el nála jó pontokat, ha te hívogatod őt. Tudnod kell róla, neki meggyőződése, hogy mindenkor és mindenben igaza van, és az esetek többségében a saját feje után megy. Az, hogy csodás estét töltöttek együtt, sajnos még nem garancia a folytatásra.

<<< Még pár horoszkóp? >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.