Sorting by

×

3 csillagjegy, akiknek tuti, hogy idén nem lesznek anyagi gondjai!

A biztos anyagi helyzet megnyugvást biztosít az embereknek. Az asztrológusok csupán csillagjegyünk alapján meg tudják mondani, hogyan viszonyulunk a pénzügyekhez. Ha esetleg még kétségeid vannak, a tények majd meggyőznek!

Kos

A Kos a Mars védnöke, itt nagyon erős a vágy, és ha a pénzügyekre fókuszál, akkor a bankszámlája idővel egyre nagyobb összegekkel lesz tele. Ne hagyja abba a dolgokat, ameddig céljait el nem éri. Azonban bekavarhat az impulzivitás, a célok elérésébe, de egy kis figyelemmel vissza tudja terelni a dolgokat a helyes útra.

…de addig is, vasárnap…..

Ma kissé elbizonytalanodhat abban, hogy amit csinál, az valóban sikeres lesz, valóban van jövõje. Ha efféle kétségek gyötrik, ne essen pánikba, üljön le, s vegye számba, hol tart eddig, milyen eredményeket ért el, s hova is szeretne pontosan eljutni, x idõ alatt. Meglátja, nem olyan vészes a helyzet, mint gondolta

Bika

A Bika jegy a Földdel van szoros kapcsolatban, amely segít jó döntéseket hozni, hogy az anyagi javak jelentősen növekedjenek. Te arra születtél, hogy a pénzügyi biztonságot mindig meg tudd teremteni, ebben pedig semmi nem tud megakadályozni. A Bikák tisztában vannak azzal, hogy nem szabad mindent alárendelni a pénznek, hiszen az csak egy eszköz.

…de addig is, vasárnap…..

Ma igencsak megkeseríthetik napját az apróbb-cseprőbb ügyintéznivalók, lezáratlan, vagy épp már régóta halogatott, lényegtelen, mégis szükséges tennivalók. Foglaljon minden apró feladatot egy listába, gondolja ki a legrövidebb útvonalat, amivel mindent egy kanyarral el tud intézni, majd állítsa fel az idő tervet, s nyomja le a stopper gombját és tartsa magát a tervhez, ha esik, ha fúj. Meglátja, milyen jó érzés lesz, ha a listája végére ér, s tudja, végre minden már a háta mögötte van!

Ikrek

Az Ikrek jó kommunikációs készséggel van megáldva. Az Ikrek nyitott szemmel jár a világban, hogy információkat gyűjtsön a jó anyagi fejlődés érdekében. Ha nem megy tovább az út a gyarapodás felé, akkor érdemes felfogadnia egy pénzügyi tanácsadót, aki segít. Nekik az az üzenet, hogy ne kockáztassanak olyan összeget, amelyet nem engedhetnek meg maguknak, mert abból nagy veszteség lehet.

…de addig is, vasárnap…..

Meglehet, hogy ma nagyon sokat kell hajtania ahhoz, hogy a jövőben, kényelmesebb, jobb legyen önnek. Bármennyire nehéz is, hozza meg most a szükséges áldozatot. Legyen előrelátó és kitartó, kedves Ikrek, s kerekedjen felül a hétköznapi gondokon.

Rák

A pénzügyi biztonság az egyik legfontosabb dolog a Rák számára. A család az otthon, és az anyagi biztonság a fő motivációja. Ezek segítenek a karrier építésébe is, mert amibe eddig belekezdett, azt a legjobb tudása szerint vitte végig. Tele van kreatív ötletekkel, amelyek a közeljövőben nagyobb anyagi haszonnal járhat.

…de addig is, vasárnap…..

Ma olvashat, vagy hallhat valami nagyon érdekeset, ami egy sor gondolatot indíthat el fejében. Mielőbb igyekezzen szerezni egy jó társaságot ahhoz, hogy tovább fejleszthesse őket, egy olyan valaki személyében, akivel, mondjuk egy kellemes helyen, megvitathatják az élet nagy kérdéseit!

<<< Még több horoszkóp! >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.