3 csillagjegy, -bocs fiúk-lányok!- akikre főleg rossz dolgok várnak a jövőhéten! Ugye, te nem vagy köztük?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Értem én, hogy nem kellemes ilyesmiről olvasni, de lássuk be, ez is az életünk része. Minden érintett próbálja „behúzni fülét-farkát” és átvészelni a következő hetet, mert utána bármi megtörténhet, hiszen semmi nem tart örökké! Nézzük, kik Ők, melyik csillagjegyek szülöttei legyenek különösen óvatosak!

Kos

A hét első napjaiban ugyan úgy fogod érezni, mintha minden történés a te malmodra hajtaná a vizet, azonban szerda után kellemetlen meglepetésekre számíthatsz. Jobban teszed, ha igyekszel elkerülni a munkahelyi konfliktusokat, mivel akár életre szóló veszekedések is születhetnek. Próbáld meg átvészelni a hetet, hiszen eső után jön a szivárvány!

…addig is a vasárnapi horoszkópod….

Mindenképpen tegyen ma eleget minden olyan invitálásnak, ami, eddig ismeretlen utak felfedezésével, vagy új emberek megismerésével kecsegtet. A változás szele a levegőben van, de csakis akkor következhet be, ha éberen figyel az apró jelekre és lép a kellő pillanatban. Egy társasági eseményen ma nagy eséllyel ismerhet meg valakit, aki a későbbiekben fontos szerepet tölthet be majd életében, sőt, akár élete párját is megismerheti, amennyiben ez még nem történt volna meg! Hallgasson intuícióira és fedezze fel a z újdonsült ismerőseiben rejlő értékeket, hogy előkészítse a terepet a bizalmi szálak kialakítására.

Szűz

A munkahelyeden minden rendben fog alakulni, azonban a pároddal párszor össze fogtok kapni. Teljesen alaptalanul féltékenyek lesztek egymásra. Ebben az időszakban fontos a jó kommunikáció és a mély beszélgetések, így elkerülhettek minden későbbi veszekedést.

…addig is a vasárnapi horoszkópod….

Ma rengeteg intuíció törhet elő önből, gondolatai magával ragadják, s ez által rendkívül jó ötletei születhetnek egy alakulóban levő, fontos projekttel kapcsolatban! Otthonában mind emellett ugyanakkor egy kis félreértés támadhat, melynek során ön könnyen a békítő szerepét töltheti be. Használja őszinte, de ugyanakkor diplomatikus énjét a feszültség oldásához, akkor hamar tisztázhatja a helyzetet. Ne folyjon ugyanakkor bele mélyen a dolgokba, mert akkor csak még több régi sebet téphet fel, tovább gerjesztve ezzel az ellentéteket. Legyen finom és válassza a legokosabb megoldást!

Kapcsolódó

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest