Ennek a 3 csillagjegynek lesz a leghúzósabb a 2021-es év vége – A 3., vagy a 4. vagy?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Sokan érzik úgy, hogy a 2021-es év nem múlhat így el, tartogat még meglepetést számára. Ez év vége egyes csillagjegyek szülötteinek hozhat megpróbáltatásoka, próbatételeket. Ez nem jelenti azt, hogy a nehezebb tapasztalatokból nem lehet építkezni, sőt! Ezek a leckék segíteni fognak téged abban, hogy felépíthesd a még erősebb és még jobb önmagadat. Lehet, hogy most pipa vagy, de idővel hálás leszel értük. Lássuk, melyik 3 csillagjegyről van szó!

Kos

Az év vége a következő szegmensek terén lehet bonyolult: pénz, párkapcsolat, haláleset. Elgondolkozol azon, hogyan oszthatnád meg jobban az életedet másokkal, hogyan hasznosíthatnád jobban az erőforrásaidat, hogyan engedhetnél be újabb embereket az életedbe és hogyan léphetnél túl a legnagyobb félelmeiden. Nagy lelki önvizsgálaton kell túlesned ahhoz, hogy a következő évet tiszta és mondjuk úgy friss lappal indíthasd.

Olyan kérdésekre kell választ találnod, amelyek elől eddig hajlamos voltál elmenekülni.

Talán szembe találod magad olyan hazugságokkal, amelyekkel mindeddig saját magadat áltattad. Lehetséges, hogy azért találtál eddig érzelmileg megközelíthetetlen társakra, mert te magad is az vagy? Bármivel is küzdesz, fontold meg egy szakember segítségét is.

…addig is szerdán…? Olvasd!

Bár a dolgok mennek a maguk útján, mégis valami arra késztethet, hogy a hátad mögé nézz. A gyanú, hogy valaki hátráltatni próbálja haladásod, nem alaptalan. Mostantól egy ideig, nem árt nyitva tartanod a szemed, esetleg direkt nyomozásba kezdened, hogy kiderítsd, ki áll a dolog háta mögött.

Rák

Elkötelezettség terén lesznek problémáid még ebben az évben. Ésszerűtlen az az elvárás, amit mások felé támasztasz, különösen azért, mert tőlük várod el, hogy boldoggá tegyenek téged. Ideje túllépned a társfüggőségeden és hagynod, hogy a dolgok természetes ütemükben haladjanak.

Nem számít, hogy mennyire csalódsz másokban, rájössz, hogy mindenki maga felelős a saját érzéseiért.

Sokan csalódást okozhatnak, de ez időnként teljesen normális, hiszen mind emberek vagyunk és tévedünk. Ha úgy érzed, hogy többet érdemelsz, akkor ne másoktól várd el, hogy megadják neked. A te dolgod, hogy függetlenedj és először megtanuld szeretni önmagad, így sokkal egyszerűbb lesz elérned a boldogságot és másokat is jól szeretned.

…addig is szerdán…? Olvasd!

Néha jobb hangosan kimondani, mi a baj, mert a által sokkal könnyebben eljuthat az ember a megoldáshoz. Az érzések bizony bonyolult dolgok és szinte egész életünk menetét meghatározzák, így nem szabad könnyelműen bánni velük, akárcsak a szavakkal. Soha ne a problémát lássuk, hanem a kihívást, a megoldást!

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük