Unalom kizárva – A 3 legszínesebb csillagjegy horoszkópja

Ha a következő 3 csillagjegy közül egy van a rokonságodban vagy a közeli baráti körödben, akkor szerencsésnek mondhatod magad. Biztos lehetsz benne ugyanis, ha ő jelen van, akkor nem fogsz unatkozni, szem nem marad szárazon és akkor is felvidulsz, ha alapvetően rossz kedved volt. Lássuk, hogy kik ők a horoszkóp szerint!

Nyilas

Egy Nyilas társaságában a monotóniának búcsút inthetsz. Nem szereti túl komolyan venni a dolgokat és imád szórakozni, viccelődni, mellesleg a humora is remek. El fogja terelni a figyelmedet bármiről és segít, hogy te is átadd magad ennek a hozzáállásnak. Bármilyen helyzetben képes leszel nevetni, ha veled van és ezt minden erőfeszítés nélkül eléred. Még a hibákról és hiányosságokról is megfeledkezel mellette, legalábbis a horoszkóp szerint.

Itt a tavasz

Ikrek

Ha egy Ikrekkel mész el alapvetően komoly és kijózanító eseményekre, megkockáztatod a jó hírneved, mert ő még egy temetésen is képes viccelődni valamin. A szomorúságot, lehangoltságot és a dühöt egyszerűen nem neki találták ki. Képes a saját problémáiból és ballépéseiből is viccet csinálni. Ha valamin nagyon elkeseredtél, elsírtad magad és a sminked is tönkrement, az Ikrek semmi szín alatt nem fogja hagyni, hogy ebben az állapotban maradj. A kreativitása és a karizmája kiváló komédiásokén is túltesz.

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse