Sorting by

×

3 liter benzin áráért skubizható élőben a “kisBerki” világra jötte – Nyereményjáték is van, a lényeg: aggyápézt!

“Megérett a világ a pusztulásra…” – kommentálta egy követő a Berki Krisztián oldalán pénteken megjelent felhívást, de rengetegen belementek a nyereménnyel kecsegtető játékba és röpködtek a grammban-centiben megadott fogadások. Hiába na, ami fontos, arra ugranak a “népek”!

Ez a pasi ismeri a magyar néplelket!

Meg kell állapítsuk, Berki remek érzékkel tapint rá arra, hogy ugyan társaságban mindenki köpköd rá, de az “otthon magányából” rengetegen kattintanak a saját maga körül keltett botrányhírekre. Most éppen hetek óta viták kereszttüzében állnak amiatt, hogy élőben szándékoznak közvetíteni az interneten a szülést, amire mostantól tényleg már bármikor sor kerülhet. Azt viszont csak most tették hozzá, hogy a közvetítés nem ingyenes Facebook/Instagram Live lesz, hanem egy fizetős közvetítés. A Blikk a következők szerint szemlézi Berki Krisztián friss bejelentését, amit a közösségi médiában tett közzé:

„Kedves követőink! Minden létező Social médiás platformunkon időben értesítünk benneteket, amikor is elindul a #legkisebbberki világra jövetele. A #legkisebbberki világrajövetele ah élő stream a: www.teleport.hu oldalán lesz nyomon követhető bárki számára. Már most tudtok regisztrálni / előregisztrálni www.teleport.hu Üdv Nektek drukkoljatok!”

Ide kattintva érhető el a szóban forgó, nemrég indult oldal, amelyről kiderül, hogy

a szülést 1490 Ft-ért lehet majd megtekinteni.

A Berki Mazsi szülésével reklámozott honlap már az Instagramon is hirdeti magát, szintén a házaspár friss fotóival. A szolgáltatás bemutatkozása azt ígéri, hogy más ismert személyek tartalmai is megjelennek majd az oldalon, igaz, egyelőre csak Berki Krisztiánék szerepelnek rajta, más tartalom még nem érhető el:

„elindult a Teleport! Magyarország legőszintébb és legbevállalósabb hírességeit láthatod élőben streamelve, saját közegükben, miközben híreket olvasol és tájékozódsz! […] Egy kattintásra a kedvenc sztárjainktól, akiket nem csak nézhetsz, de cseveghetsz is velük. Azonnali elérést biztosít szereplő és néző között. Egészség, életmód, bulvártitkok és minden más – egyenesen a hírességektől.”

A Facebook-promó

Aki azt képzelte, ezzel vége a beharangozónak téved, mert a Facebook-on nyereményjátékot is meghirdettek a fanatikus kukkolóknak:

NYERJ 100.000 Ft-ot készpénzben! Tippeld meg ,hogy a #legkisebbberki mekkora súllyal (& hosszal) fog világra jönni!

A kommentekből….

“Megérett a világ a pusztulásra”

“És ha többen is eltalálják a súlyt, mi szerint döntesz?”

“Azt hittem többet ér neked a lányod mint 100ezer ft. (aprópénz még a minimálbér is több)”

Ha hiszik, ha nem, a cikk írásának időpontjában 3.800-an kommenteltek, amiből jószerével a fenti három nem súly-hosszúság tippet tartalmazott. Van még kérdés?

Mindazonáltal kíváncsian várjuk, ha lezajlott a szülés, amihez sok sikert kívánunk, melyik troll-párt színében tűnik fel újra a választás közeledtével az exfocista.

Kapcsolódó

Forrás

átver

Egy hozzászólás itt: “3 liter benzin áráért skubizható élőben a “kisBerki” világra jötte – Nyereményjáték is van, a lényeg: aggyápézt!

  • 2021.10.31 - 14:54
    Közvetlen hivatkozás

    Ennyire leapadt a kassza, hogy ilyesmihez folyamodik ez a rettenetesen csúf köztörvényes bűnöző? Ha ebbe a gusztustalan játékba belement a felesége is, akkor annak is csak annyi esze van, amennyi a fejéből ki látszik. Úgy tűnik, megtalálta zsák a foltját, ahogy mondani szokták, két hülye egy pár. Másrészt tényleg vannak olyanok, akik erre kíváncsiak?

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.