300.000 millió - ennyi konkrét költést és a hat új kormányzati lépéssel ki tudja mennyi lehetőségét jelentették be - Ne legyen félreértés: ezt valakinek -nekünk- állnunk kell! - Városi Kurír

Sorting by

×

300.000 millió – ennyi konkrét költést és a hat új kormányzati lépéssel ki tudja mennyi lehetőségét jelentették be – Ne legyen félreértés: ezt valakinek -nekünk- állnunk kell!

Jól jegyezze meg a mai dátumot is! Elfogadta a kormány a gazdasági élet újraindításáért felelős operatív törzs hat újabb javaslatát – jelentette be a külgazdasági és külügyminiszter szerdán. Az elköltésre szánt összeg nevesítve 300 milliárd, vagy, ha úgy életszerűbb: 300.000 millió forint, plusz a meg nem nevezett, amiről fogalmunk sem lehet. Ez valahogy kimaradt a konzultáció kérdései közül!

Hirdetés

Tévedés ne essék: a kormánynak nincs pénze. Pénze Önnek van, amiből adózik, amit a megválasztottak saját belátásuk szerint költenek!

Szijjártó Péter a Facebook-oldalára feltöltött videóban elmondta: négy döntés azt biztosítja, hogy az eddigieknél gyorsabban és több gazdaságfejlesztési forrás kerülhessen a magyarországi vállalatokhoz annak érdekében, hogy gyorsabban tudják javítani versenyképességüket. A négy intézkedés a Magyar Fejlesztési Bank hitelezési és gazdaságfinanszírozási tevékenységét teszi

“széleskörűbbé, gyorsabbá és bürokráciamentesebbé”.

  • Megindul egy építőipari tőkeprogram, amelynek keretében az MFB finanszíroz hatékonyságnövelő beruházásokat.
  • Az MFB 200 milliárd forint újabb fejlesztési lehetőséget kapott (erről konkrétum nem hangzott el, vélhetően a bank hitelnyújtási kapacitásai nőttek ezzel).
  • Az MFB szélesebb körben vállalhat hitelgaranciákat (pontosabbat egyelőre erről sem tudni)..
  • Az MFB tőkealapjainak kihelyezéseit kívánja gyorsítani a kormány azzal, hogy ezentúl a tulajdonszerzéssel nem kell megvárni a versenyhivatali engedélyeket.

…van máááásik!

Két olyan döntést is hoztak, amely jelentős infrastruktúrafejlesztéssel jár és amellyel újabb beruházásokat tudnak Magyarországra vonzani

– közölte a külügyminiszter.

  • A szikszói iparterületen jelentős közműfejlesztést hajt végre a kormány. (Itt nincs konkrét összeg)
  • Négy másik ipari parkban 100 milliárd forint értékben hajt végre infrastrukturális beruházásokat az állam.

Forrás

Eddigi milliárdos kölcsönök, amiket mi fizetünk majd vissza

 

millió

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “300.000 millió – ennyi konkrét költést és a hat új kormányzati lépéssel ki tudja mennyi lehetőségét jelentették be – Ne legyen félreértés: ezt valakinek -nekünk- állnunk kell!

 • 2021.07.28 - 15:43
  Közvetlen hivatkozás

  Mocsok rohadékok a nép pénzén szórakoznak és mellette lopnak csalnak, és még ez a büdös elmebeteg cigány harcait is el kell viselnünk, hányinger ez a szekta, elég volt, Fontos leváltani és elszámoltatni ezt a patkány népséget

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.