Sorting by

×

Ez a 4 csillagjegy a párválasztás állandó vesztese, de miért is?

Ők négyen életük kezdeti szakaszában úgy 40 éves korukig, minden kapcsolatukba hatalmas optimizmussal és odaadással szállnak bele, hogy később csalódottan vegyék tudomásul ez sem volt az igazi. A 4 csillagjegy hölgytagjai életük második szakaszában talán éppen ezért lesznek egyre bizalmatlanabb a párkapcsolatok terén.

Kos

Rendszeresen olyan férfit választasz magad mellé, aki hozzád hasonlóan domináns, hiszen csak az ilyen férfiakra tudsz igazán felnézni. Nyilvánvaló, hogy nálad szóba sem jöhet egy tutyimutyi alak, olyasvalaki, aki nem elég lelkes, törekvő – nem is tudod elképzelni magadat egy ilyen férfi mellett. Azonban azok a jelöltek, akik megfelelnek a kritériumoknak, általában nem túl könnyű esetek. Pontosan tudják, mit akarnak, és ezt az akaratot te sem tudod felülírni – nos, pont ez az oka a gyakori konfliktusoknak, összetűzéseknek. Mindez egy darabig izgalmas és lángoló, de egy idő után versengéssé alakul, és belefásultok az állandó vitákba.A másik gyakori ok, amiért melléfogsz, hogy a hozzád hasonló férfi általában karrierista, törtető személyiség, és néhány hónap múlva azt veszitek észre, hogy alig találkoztok – de nem is igazán hiányoztok egymásnak. Akkor meg minek ez az egész hercehurca? Ma hatalmába keríthet a természet közeli életmód, vagy éppen a gyógyítással, esetleg tested edzésével kapcsolatos ismereteidnek bővítésé iránti vágy. Az önfejlesztés mindig jó és egyben élvezetes dolog.

Szűz

Nagyon idealista világnézeted van, ami párosul egy jó adag kitartással, maximalizmussal, és hát ezek nem tartoznak minden esetben a lehető legkönnyebben kezelhető tulajdonságok közé. Egy olyan férfi mellett lennél igazán boldog, aki nagyon precíz, hozzád hasonlóan talpraesett, és mindig kitartóan halad a céljai felé. A kosokhoz hasonlóan te is olyan elengedhetetlen tulajdonságoknak tartod ezeket, amik nélkül nem tudsz felépíteni egy épkézláb kapcsolatot. A férfiak többségére azonban nem jellemző az a fajta maximalizmus, amit te szűzként elvársz, ám ez csak akkor derül ki, amikor komolyra fordulnak a dolgok, és adott esetben már az összeköltözésnél jártok. Sok vitához és összetűzéshez vezet az, ha a párod nem hozza az általad elvárt színvonalat, ami egyébként néha tényleg irreális. Te viszont így élsz, és jól is érzed magadat tőle, ezért aztán nem érted, mi okozhat számára problémát – ez már tökéletes gondolaindító ahhoz, hogy gyorsan kiszeress belőle. Ha az embert túl sok olyas valami nyomasztja, amit már régóta nem tud megoldani, akkor csak egyet tehet: nem is akarja megoldani a dolgokat, inkább elfogadja, s egyúttal már örökre el is engedi őket. Tépelődés és ladikázás helyett inkább ürítsed ki gondolataidat ma, kedves Szűz, csillagjegy  csaljon mosolyt önmaga és mások arcára, hisz túl rövid az élet a szomorkodáshoz!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.