Vigyázz velük! – 4 csillagjegy akik lehetnének akár a bosszú angyalai is

Jól gondold meg  mielőtt az alábbi 4 csillagjegy bármelyikével hadba szállsz, mert  rosszul jöhetsz ki a dologból! Arról nem is beszélve, hogy később bármit is ígérnek, tudd: soha nem felejtenek és sok, sok évvel később is képesek a bosszúra. Vigyázz velük.

Bika

A Bikánál mindenki tiszta lappal indul, de ha egyszer is sikerül megbántanod vagy magadra haragítanod, kb. lehetetlenség helyrehoznod. Hipersértődékeny és elképesztően haragtartó, szóval a legapróbb hibádért is minimum hetekig, hónapokig kell vezekelned, és még akkor sem biztos, hogy megbocsájt neked. Sőt, a csillagjegy szülötte képes akár évekkel ezelőtti sérelmeken rugózni…

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-09)
A dolgok ön körül lehet, hogy kicsit gyorsabban zajlanak, mint szeretné, így nehézségei támadhatnak eme megfeszített tempót felvenni, vagy éppen reagálni az eseményekre. Lehet, hogy jobb, ha nem is próbálja meg, s inkább csak a saját elvárásainak próbál megfelelni. A mai nap amúgy is inkább az érzelmekről, a lelkeikről szól. Az este fordulatos lehet e téren, ráadásul csakis jó értelemben, így érdemes várni. Reméljük, a nap végére minden az elképzelései szerint alakul majd, s boldognak érezheti magát, kedves Bika!

Skorpió

A Skorpiónál is nagyjából egy esélyed van, de ő a Bikával ellentétben sosem fogja elmondani neked nyíltan, hogy mi a baja van veled. Gyűjtögeti a sérelmeit, forrong magában, és előbb vagy utóbb mindenért visszaszúr, a megfelelő helyen és időben. És biztos lehetsz benne, hogy fájni fog a bosszúja, ugyanis pontosan tudja, kit mivel tud a legjobban megbántani!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-09)
Ha egy mód van rá, ma ne sürgesse magát és másokat sem, nyugodtan lassíthat egy kicsit a tempón. Nem kell, hogy mindig ön irányítson (még, ha észrevétlenül a háttérből is), most hagyhat egy kis teret másoknak, hogy ők is kibontakozhassanak, mivel túl nagy kalamajkát most úgysem okozhatnak. Amúgy, ma jobb is, ha a maguk módján haladnak a dolgok, hisz pont a drasztikus beavatkozás okozhatna bajt, s az most nagyon nem hiányzik. Ma legalább alkalom nyílik egy kis lazításra, pihizésre, a többit pedig elég csak fél szemmel figyelnie, hisz végre minden a rendjén halad!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük