4 csillagjegy, akik megfogják az Isten lábát! – Én köztük vagyok – és te?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Néha van az úgy, hogy szerencse-istennő rámosolyog az ember fiára-lányára. Esetünkben ez 4 csillagjegy szülötteinek privilégiuma. Az alábbiakban mutatjuk, melyek azok a csillagjegyek, akik egész júliusban szerencsések lesznek. Na, közéjük tartozol? kik kimaradtak, azoknak jó hír, hogy 31 nap múlva augusztust írunk…..

Kos

Leginkább a munkahelyen lesznek nagyon szerencsések. Vagy fizetésemelés, vagy egy áhított új munkakör vár rájuk. Szakmailag most végre a csúcsra juthatnak. Lehetőségük nyílik arra, hogy bemutassák új ötleteiket, és szabadon kifejezzék magukat. Mindenben támogatást fognak élvezni.

… szerdán pedig….

Ma legyen nagyon óvatos a viccelődéssel, humorizálással, kedves Kos, különben könnyen visszafelé sülhet el egy jó poén, egy egyszerű félreértés miatt, kellemetlen perceket okozva önnek. Ha esetleg mégis, minden elővigyázatossága ellenére így alakulna a dolog, azonnal tisztázza a helyzetet, mielőtt az elharapózna!

Bika

Most olyan dolgokat tehetnek meg, amiről eddig mindig csak álmodoztak. Csupán egy kicsit toleránsabbak, és alkalmazkodóbbak kell legyenek, és a sikerek valósággal egymást fogják érni. Az emberi kapcsolatokban csak a nagyon fontos dolgokra kell összpontosítani, és akkor simán elkerülhetik a stresszes helyzeteket.

… szerdán pedig….

Ma minél több időt tölt társaságban, annál jobban fogja magát érezni, míg, ha épp ellenkezőleg alakul a napja, kissé magányosnak és ráadásul, sokkal kevésbé kreatívnak érezheti magát. Ennek megfelelően, töltsön minél több időt barátai, szerettei körében, s meglátja, segítségükkel mennyire termékeny és vidám napot zárhat majd, kedves Bika!

<<< Na és ezt olvastad már? >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük