Mindenki őket irigyli – 4 csillagjegy akiket soha nem csalnak meg!

Sajnos az életben semmire nincsen garancia, köztük arra sem, hogy kit csalnak meg  és kihez marad a partnere mindvégig hűséges. Persze vannak módszerek, amelyekkel csökkenthetjük egy esetleges megcsalás esélyét, de valljuk be, akiben ott van a kisördög, azt semmivel nem lehet megállítani. De vajon a csillagoknak mennyi befolyásuk van erre a jelenségre? Megosztjuk veletek, hogy melyek azok a csillagjegyek, akiket a párjuk a legkevésbé sem akar megcsalni.

Bika

A szeretteid imádnak veled lenni, hiszen számos módon a tudtukra hozod, hogy mennyire fontosak neked. A párod boldogabb nem is lehetne melletted, hiszen önzetlenül szereted és mindent megteszel azért, hogy jól érezhesse magát. Esze ágában sincs mással kavarni, hiszen tudja jól, hogy nincs még egy ilyen teremtés a Földön. Ennek ellenére mégis él benned a kétely, hogy nem hűséges hozzád. Jobb, ha azonnal elhessegeted a zöld szemű szörnyet, mert könnyen a visszájára fordulhat az aggodalmaskodásod: Téged nem csalnak meg!

Kedves Bika olvasd el a mai horoszkópod!
(2020-12-29)
A mai napon meglehetősen érzelem-gazdag megnyilvánulásokra számíthat az ön körül levőktől, ami arra inspirálhatja, hogy maga is hasonlóképpen tegyen, ám mégis óvakodjon az ilyesmitől, ugyanis könnyen megbánthatják mások, ha kitárulkozik. Különösen ne mondjon negatív véleményt ma senkiről, még, ha igaza is van, mert azt most teljesen félre érthetik és ez hatalmas veszekedésekhez vezethet. Maradjon ma a háttérben, ha teheti, kedves Bika!

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük