Sorting by

×

4 csillagjegy, akiknek a szerelem kódolva van a sorsukban. Te is köztük vagy?

A világon a legnagyobb öröm, mikor azt érezzük, hogy szeretünk, és szeretve vagyunk. A szeretet a legnagyobb erő az Univerzumban, amely energiával tölt fel és a legsötétebb pillanatokban is reményt ébreszt az emberben. Most következzenek azok a csillagjegyek, amelyek nem hajlandók lemondani a szeretet, a szerelem erejéről.

Rák

A Rák csillagjegyű emberek híresek arról, hogy szeretetük, odaadásuk határtalan. Azonban ha szerelmi csalódás éri, az szörnyen rosszul érinti őket. Ilyenkor megállás nélkül sírnak, éjszakánként nem alszanak, lefogynak, sok rossz gondolat jut eszükbe. Ennek ellenére a szeretetben, szerelemben vetett hitük megingathatatlan. Ők érzelmi emberek, azt is mondhatnánk, hogy a szerelem, szeretet rabjai, függőségben szenvednek ezen érzelmektől.

+ ajándék szerdai horoszkóp!

A mai nap az analitikus szemlélet az, ami nagy segítségére lehet, kedves Rák, különösen az anyagi helyzetét illetően. A bizonytalanságot hamar eloszlathatja, ha leül nyugodtan egy kicsit és pontról pontra, sorra veszi, mivel, hogy is áll jelenleg, s eme megállapításaira alapozva tervet készít az elkövetkezendő napokra.

Skorpió

Nagyon képesek szeretni, akiknek csillagjegyük a Skorpió. Mindent odaadnak a lelkükből, a szívükből a szeretett embernek, megosztva vele a legféltettebb titkaikat, vágyaikat. Ha szerelmesek, vagy szeretnek valakit, akkor olykor képesek megszállottá is válni, és a végsőkig harcolni a szerelemért, bármennyi sérülést is szenvedtek.

+ ajándék szerdai horoszkóp!
A mai napja oly nyugodalmasan alakulhat, kedves Skorpió, hogy szinte már-már hiányozhat a nyüzsgés, a kaland, hogy történjen valami. Vigyázzon, mit kíván, addig is, élvezze a csendet, ameddig lehet!

<<< Ezt olvastad már? >>>

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.