4 csillagjegy, akiknek nem lesz leányálom a tavaszi időszak az életében! - Városi Kurír

Sorting by

×

4 csillagjegy, akiknek nem lesz leányálom a tavaszi időszak az életében!

Itt a tavasz végre! Habár ma picit hüsi van, de azért csodálatosan süt a nap odakint, és egyre jobb lesz a kedvünk is. Szárnyalunk, mosolygunk, tervezünk, és tele vagyunk megújult energiával. Azonban van 4 csillagjegy, akiknek korántsem ilyen csodálatos a tavaszuk.

Hirdetés

Kos – nehézségek a szerelemben

Régóta szeretnéd megtalálni már az igazit, de úgy tűnik, hogy erre még egy kis időt várnod kell. Körülötted mindenütt szerelem érződik a levegőben, virágoznak a fák, csiripelnek a madarak, de sajnos neked most nem lesz részed ilyen örömteli pillanatokban a nagy Ő mellett. Ne csüggedj, sétálj sokat, élvezd a friss levegőt, és a napsütést, próbálj minél kiegyensúlyozottabb, és türelmesebb maradni.

…de addig is ez vár Rád szombaton!

Ma számos új emberrel ismerkedhet meg, ami legfőképpen mai, szakmai tevékenységének köszönhető, néhányan közülük ráadásul, meglehetősen jó partnernek bizonyulnak a jövőbeni terveihez. Bármennyire is bizalomgerjesztőnek tűnnek, csak lassan, tapogatódzva ossza meg velük elképzeléseit, hogy még időben megállhasson, ha szükséges!

Ikrek – nehézségek a karrierben

Lehetséges, hogy nem kapod meg álmaid melóját most tavasszal, de hidd el, hogy a kemény, és következetes munka előbb-utóbb meghozza az eredményét. Ne add fel soha, tarts ki álmaid mellett, és dolgozz is értük. Ha úgy érzed, hogy nem a legjobb munkahelyen dolgozol, nem most lesz a megfelelő időpont arra, hogy más állás után nézz. Várj még egy kis időt inkább, de addig se add fel.

…de addig is ez vár Rád szombaton!

Kedves Ikrek, ma minden sikerülni fog, ami belekezd, így ez egy kiváló alkalom arra, hogy belevágjon nagyobb terveinek megvalósításába. Használja ki, hogy telve van energiával, s céljait tekintve megállíthatatlan, valamint, hogy álmai elérését most még a csillagok is segítik, s cselekedjen. Nincs mitől tartania, csak bízzon önmagában és minden rendben lesz.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.