4 csillagjegy, akinek az anyagi életét megváltoztatja -és nem negatív értelemben!- a március, ami éppen most kezdődik! Te vagy az egyik szerencsés?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ha a naptárra nézünk, kiderül, hogy március 1-e van, úgyhogy éppen aktuális arról beszélni, kivel mi történhet (történik) majd a tavasz első hónapjában. Sajnos csak ritkán teljesül az a vágyunk, hogy minden rendben legyen körülöttünk. Ez a 4 csillagjegy örülhet, mert úgy néz ki, nekik megadatik!

Kos

Ez egy szerencsés időszak kezdete, igen előnyös szerződések vannak kilátásban

A Kosok számára egy nagyon kedvező időszak veszi kezdetét. Számukra megfelelő együttműködési kapcsolatok alakulhatnak ki ebben a hónapban, de még az is lehet, hogy előnyös szerződéseket írhatnak alá. A márciusi befektetések igen előnyösek lehetnek és később mindenképp meghozzák a kívánt eredményeket. Ebben a hónapban a megnövekedett bevételnek köszönhetően a régebbi adósságokat is könnyen törleszteni tudják a Kosok. Ezt a szerencsés időszakot azonban sok munka, stressz és fáradozás előzte meg, ideje az „aratásnak”!

A hónap első keddjén…..

Ma különösen kifinomultan működhet szépérzéke, ami remek alapot biztosít arra, hogy egy kicsit szebbé, jobbá, vagy éppen extravagánsabbá tegye külsejét, vagy környezetét. Térüljön-forduljon, kedves Kos, s tegyen csodát azzal, amihez ma hozzáér!

Ikrek

Beteljesül a vágyad: elegendő pénzed lesz az álomutazáshoz!

A kreativitás, és szabadság hozhatja meg számodra a kívánt eredményt. Olyan munkahelyet kell találnod, melyben mindkét területen kiteljesedhetsz. Még az is lehetséges, hogy egy kis saját céget nyitsz, vagy egy híres, kreatív cégvezető segédjének szegődsz el. Olyan dolgot kell végezz, amelyben nyugodtan kiélheted művészi képességeidet. Fizetésemelésre számíthatsz mindenképp, és a karrieredben is nagy előrelépés van a láthatáron.

A hónap első keddjén….

Ma szembesülhet néhány olyan igazsággal, melyek, bár örül, hogy felszínre kerültek, mégis fájdalmat okozhatnak önnek. Ne kövesse el a hibát, hogy hibáztatással, vagy arroganciával jutalmazza a kivételes őszinteséget, hiszen ez nem a vég, hanem éppen ellenkezőleg. Egy tiszta lap, egy új kezdet hírnöke lehet!

<<< Ebbe is nézz bele! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük