4 csillagjegy, akikre álomszerű téli időszak vár! – A mázlista 4., vagy az „ez nem jön be” 5. vagy?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

A telet sokan nem szeretik, ugyanis ilyenkor didergősek, rövidek és szürkék a napok, röviden: hideg van, és sokkal hamarabb sötétedik. Legszívesebben átaludnánk ezt a 3-4 hónapot, na de hát nem vagyunk mackók, így persze ez nem lehetséges. Egyes csillagjegyek azonban jó, ha idejében felkészülnek a csodákra, hiszen egy fantasztikus tél vár rájuk. Ők aztán biztosan nem fognak szomorkodni!

Kos

Nagy eséllyel nőni fognak az anyagi forrásaid ezen a télen, ugyanis olyan szakmai kapcsolatokra tehetsz szert, amelyek által megsokszorozódnak a lehetőségeid. Egy olyan szerződést, vagy ajánlatot kaphatsz, ami új utakat nyit meg előtted. Az elkövetkező három hónap komoly anyagi fejlődéseket tartogat számodra.

+ vasárnapi „mi lesz velem?” horoszkóp…

Legyen önmaga, és ne hagyja, hogy a környezetében lévők túlzottan befolyásolják önt a döntéseiben. „Másnak” lenni, időnként egyáltalán nem rossz dolog, hiszen így sokkal jobban magára tudja vonni szükség esetén a környezetében lévők figyelmét és könnyebben meg tudja törni a jeget is új kapcsolatok kialakításánál. Ne féljen a vakrandiktól, mert egyáltalán nem olyan rémesek, mint az sokan hiszik. Ha nem tetszik önnek az akivel randizik, akkor nem kell soha többet találkoznia vele és máris tervezheti a következő randevúját.

Nem ez a megfelelő módja az ügyei intézésnek. Ne hagyja, hogy csak a kötelezettségei uralják az egész életét, mert így fontos dolgokról fog lemaradni.
Ne csodálkozzon, hogy ennyire jól érzi magát, hiszen az új életmódja jótékony hatással van a szervezetére.

Szűz

Ha arra vágysz, hogy a szerelem tüze megérintsen, akkor ez a tél a legnagyobb álmaidat is valóra váltja. Az elkövetkező három hónapban nagyon sok romantikus pillanat vár rád. A Szűz csillagjegyű személyek most egészen biztosan rá fognak találni a harmóniára, és a lelki társukra. Ha kapcsolatban élsz valakivel, akkor most nagyon megerősödik a köztetek levő kötelék.

+ vasárnapi „mi lesz velem?” horoszkóp…

Ha úgy érzi, hogy nem működnek ön körül megfelelően a dolgok, akkor ne féljen megtenni a szükséges lépéseket még akkor sem, ha ezáltal némi kockázat vállalására is kényszerül. Később tudatosulni fog önben, hogy jó döntést hozott.

Nem csoda, ha egy kellemetlen tapasztalat miatt egy időre hanyagolni akarja a kapcsolatot a másik nem képviselőivel. Ez most kifejezetten jó ötletnek tűnik, hiszen így rendezheti a gondolatait és önmagára fordíthatja a szabadidejét.

Nagy lesz a kísértés, hogy korán befejezze a munkáját, de muszáj lesz ellenállnia neki, mivel nem tudhatja, hogy mi sülhet el rosszul emiatt. Figyeljen oda a kötelezettségeire, ha korábban ki.

<<<Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

One thought on “4 csillagjegy, akikre álomszerű téli időszak vár! – A mázlista 4., vagy az „ez nem jön be” 5. vagy?

  • 2021.11.27 at 21:19
    Permalink

    Hálásan köszönöm szépen a szeretetet amit kapot és adhatok!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest