Sorting by

×

4 csillagjegy eljegyzésre, 5 szakításra számíthat az ünnepek alatt – A 4-ek, vagy a 5-ök csoportját erősíted?

A közös a címben említett csillagjegyek képviselőiben, hogy egyelőre lázasan készülődnek, vásárolnak, csomagolnak, tervezgetnek, takarítanak és igatából nem jut idejük belegondolni, hogy a kapcsolat, amiben élnek az igazi-e, vagy valami ahhoz hasonló, esetleg púppá kezd válni a hátukon, ami visszahúzza őket. A csillagok az súgják a horoszkóp fordításában, hogy érdemes leülni a nagy nyüzsiben egy pillanatra és elgondolkodni az “életed folyásán”.

Akiknek eljegyzés van a levegőben…..

Most jön el a nagy nap? Olyan lesz mint a mesében, karácsony, fények, csillogás, mindenki elérzékenyül és megtörténik? Az alábbi csillagjegyek szülötteinek nagyon úgy néz ki!

Kos

A Kosok bizonyára észrevették, hogy az utóbbi időben hatalmas és váratlan fordulatokat hozott az életük. Nos, ez igaz a szerelemre is! Könnyen előfordulhat, hogy Kos szülöttként most végre úgy érzed, tényleg a nagy Őt találtad meg, aki legnagyobb szerencsédre ugyanígy gondolkodik rólad. Szóval egyáltalán nem lesz meglepő, ha idén karácsonykor gyűrűt húznak az ujjadra! Dátumon gondolkodtál már?

Addig is itt a szerdai horoszkóp!

Kedves Kos, ma egy új időszámítás köszönthet be életében. Itt az ideje, hogy a már megszokott, unalmassá vált dolgaitól megszabaduljon, s egy kicsit felfrissítse, vagy akár le is váltsa mindazt, ami megkopott környezetében. Szabaduljon meg rutinná vált kötelezettségeitől, melyen már nem okoznak örömet, s nyisson új, ismeretlen, akár szokatlan dolgok irányába.

Rák

A csillagok az utóbbi időben nagyon felerősítették a Rák szülöttek érzéseit, emiatt az eddiginél is többre értékelik azokat, akiket igazán szeretnek. Te is úgy érzed egy ideje, hogy bármilyen komoly elköteleződésre hajlandó vagy a szerelmedért? Akkor úgy tűnik, a 2019-es karácsonnyal eljött az ideje annak, hogy végre megállapodj és kimondd a boldogító igent. Igazából már csak az a kérdés, milyen ruhád lesz!

Addig is itt a szerdai horoszkóp!

Ebben az időszakban minden az ünnepi készülődésről szól, de önnek, kedves Rák, ez néha már túl sok. Az emberek, a tömeg, a boltokban lévő tolakodás, valahogy úgy érzi, másként szeretne ünnepelni. Ne aggódjon, ha nem megy a tömeggel együtt, hanem saját gondolatait követve teremt meghitt otthont, kellemes légkört az elkövetkezendő eseményekhez, akkor is minden rendben fog zajlani.

Szűz

A Szűz jegyűek nagyon válogatósak a szerelemben (is), de sokan közülük az utóbbi hónapokban megtalálhatták, akire mindig vágytak. A csillagok legalábbis arról árulkodnak, hogy e jegy szülöttei éppen nagyon-nagyon szerelmesek és éjszakánként közös jövőről álmodnak imádott párjukkal. Az ünnepi szezon közeledtével ezek az érzések csak fokozódnak bennük, amit a másik felük természetesen megérzett. Lehet, hogy gyűrű lesz a dologból?

Addig is itt a szerdai horoszkóp!

Heves érzelmei ma komoly fejfájást okozhatnak, s azt gondolhatja, csakis az igazság és az egyenes beszéd lehet a probléma megoldásának a kulcsa. Ám míg ön, kedves Szűz, ezen fáradozik, addig lemarad fontosabb teendőivel, melyekre sokkal nagyobb figyelmet lenne érdemes fordítania. Ne merüljön el a részletekben, hagyja, hogy energiái szárnyaljanak.

Addig is itt a szerdai horoszkóp!

Bak

A Bakok nem tartoznak a legszerelmesebb, legromantikusabb csillagjegyek közé, de az ő szívük sincs kőből. Az elmúlt hónapokban sokan közülük megtapasztalhatták, milyen felszabadítóan jó érzés szeretni és szeretve lenni, ezt az érzést pedig már soha többé nem szeretnék elveszíteni. Éppen emiatt decemberben sok Bak csajszi fog azon merengeni, igent mondjon-e egy esetleges lánykérésre. Jó is, ha felkészülnek, mert könnyen lehet, hogy piros doboz fog lapulni a karácsonyi ajándékok között…

Addig is itt a szerdai horoszkóp!

Ma a legnagyobb ellensége csakis a határozatlanság lehet, amit mindenképpen igyekezzen elkerülni, mert nagyban hátráltathatja terveiben. Mivel energetikai szempontból kitűnő állapotban lehet, s lelkesedése is kitörő bizonyos dolgok iránt, használja ki a jó szelet, hogy időben végezhessen mindennel, s, ha valamiben mégsem tudna egyértelmű döntést hozni, egyszerűen csak dobjon fel egy pénzérmét, vagy hagyja inkább a csudába az egészet!

<<< Olvasnál más horoszkópot is? Kattints! >>>

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.