4 csillagjegy, akiknek giganagy szerencsében lesz részük a karácsonyi időszakban – A mázlis 4., vagy a kevésbé szerencsés 5. vagy?

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

Ránk férne már egy kis szerencse ebben a kiszámíthatatlan és kusza évben, igaz? Jó hír, hogy van négy csillagjegy, akikre horoszkópjuk szerint a karácsonyi időszakban rengeteg csodálatos pillanat és szerencsés helyzet vár, úgyhogy nekik biztosan megéri izgatottan várni az ünnepeket!

Nyilas: mindenkivel egy hullámhosszra kerülsz

Sosem volt gondod az új barátságok és kapcsolatok megkötésével, de most kifejezetten elemedben leszel. Az ünnepi szezonban valahogy minden összejön, amibe csak belekezdesz: a munkahelyeden rég nem hibáztál már, a kollégáiddal egyre jobb a kapcsolatod, és még a magánéletedben sem lesz okod a panaszra. Ha szingli vagy, bátran mondj igent arra a randifelkérésre, amit hamarosan kapni fogsz, ugyanis könnyen lehet, hogy a lelkitársad áll majd veled szemben – még akkor is, ha ezt egyáltalán nem gondolnád ismeretlenül. Amennyiben viszont párkapcsolatban élsz, nyugodt és lelkileg kiegyensúlyozott időszak vár rátok, úgyhogy végre elkezdhettek tervezni olyan komolyabb témákban is, amiket eddig nem igazán éreztetek aktuálisnak!

De addig is, vasárnapra ez várható….

Ne próbáljon meg elmenekülni a gondok elől. Vegye fel a harcot, és oldja meg a problémákat tárgyalásos alapon. Az ésszerű érvelését mindenki el fogja majd fogadni, azonban fontos, hogy mindkét oldal érdekeit is figyelembe vegye, mert csakis úgy működhet a dolog. A szerelemi élete eléggé változó lesz. Egyszer fent, egyszer lent és gyakran megesik önnel, hogy elmélyed a saját gondolataiban.

Nincs azzal semmi baj, ha időnként álmodozik, de ne hagyja figyelmen kívül a fontos tényeket.

Próbálja kis a squash-t, vagy más hasonló jellegű sportot. Észre fogja venne, hogy teljesen feltölti az energiáit. Ne aggódjon. Az orvosok nem akarnak rosszat önnek, csupán segíteni szeretnének.

Bika: romantikus téli esték

Úgy tűnik, a Bikák imádni fogják a 2020-as karácsonyt, még annak ellenére is, hogy nincs túlzottan könnyű év a hátuk mögött. Számukra most elsősorban szerelmi téren jönnek izgalmas változások és váratlan kihívások. Magabiztosabbá válnak a külsejüket illetően, és ez végre löketet ad nekik abban, hogy kiteljesedjenek a szerelemben. Ha szingli vagy, akkor készülj fel, mert az elkövetkező hetekben elég sok hódolót sodor utadba az élet, akik szívesen randiznának veled, mindeközben pedig megismerkedsz valakivel, aki mellett végre komolyabban el tudod képzelni a jövődet. De a kapcsolatban élőknek sem lesz okuk a panaszra: a pároddal végre ismét egymásra találtok, épp úgy, mint a kezdetek kezdetén. Ti egy cseppet sem fogjátok bánni, hogy bezárkózva, édes kettesben kell töltenetek az idei szilvesztert!

De addig is, vasárnapra ez várható….

Minden kezdet nehéz, ezért a bonyolultabb élethelyzetek miatt soha nem szabad kétségbe esnie. Még ha fogcsikorgatva is, de tovább kell haladnia a kitűzött céljai felé, amit könnyebbé tehet azzal, hogy előre tekint, hiszen idővel úgyis minden lecsendesedik majd ön körül. Szükség esetén forduljon bizalommal tanácsért a munkatársaihoz, vagy a barátaihoz.

Egy a lényeg: ne adja fel!

Ha esti kikapcsolódásra hívják, akkor ne sajnálja az időt és vegyen részt raja, legyen szó akár egy randevúról, vagy egy a barátai társaságában eltöltött estéről. Biztos lehet benne, hogy örömét leli majd benne. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát. Ne legyen dühös, se csalódott már rögtön a nap kezdetén, hiszen így csak önmaga helyzetét nehezíti meg.

<<< Lehet pár horoszkóppal több? Ha igen, kattints! >>>

Prev1 of 2
Use your ← → (arrow) keys to browse

3 thoughts on “4 csillagjegy, akiknek giganagy szerencsében lesz részük a karácsonyi időszakban – A mázlis 4., vagy a kevésbé szerencsés 5. vagy?

 • 2021.12.05 at 09:27
  Permalink

  Agyhalott analfabéta iskolázatlan ostoba pötyögők! 2021! Van!

 • 2021.12.05 at 16:55
  Permalink

  Nemtom ez a kis elírás miért vált ki ilyen indulatokat😊 Rossz lehet neki így élni😔

 • 2021.12.05 at 17:00
  Permalink

  A nemtom ot is direkt így írtam, hogy hátha leszedik a fejem😂

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest